DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, etapa a 6-a din Premier League este deschisă de partida Fulham – Watford, cu începere de la ora 14:30. Va fi cel de-al 28-lea duel direct între cele două rivale londoneze, iar bilanțul până acum îi favorizează pe cei de la Fulham (10 victorii).

Fulham nu a marcat însă în ultimele 3 dueluri directe cu Watford, scorurile fiind 0-0, 5-0 și 1-0 pentru „viespi”.

EȘECUL CU MANCHESTER UNITED NU A DESCURAJAT-O PE WATFORD
Watford începuse excelent sezonul, cu 4 victorii în 4 meciuri, dar etapa trecută a cedat în fața lui Manchester United pe „Vicarage Road”, 1-2. Chiar și așa, moralul în tabăra lui Javi Gracia este la cote excelente și am putea crede că derby-ul de sâmbătă va fi unul spectaculos.

Cu toate acestea, doar 18% din meciurile jucate de Watford contra nou-promovatelor din 2015 până astăzi s-au încheiat cu mai mult de două goluri înscrise!

Bilanțul lui Watford este relativ modest în aceste partide, cu 6 victorii, 4 remize și 6 eșecuri. Ultima dată când Watford și Fulham s-au întâlnit, gazdele au câștigat grație unui gol marcat în prelungiri, de golgheterul Troy Deeney, care va fi iarăși titular.

Fulham mizează în atac pe Mitrovic și Schurrle, iar oaspeții se laudă cu primul golmarcat în 4 din ultimele lor 5 partide.

ECHIPA CARE DESCHIDE SCORUL CÂȘTIGĂ
Interesant este că, în ultimele 8 dueluri directe, echipa care a deschis scorul a terminat de fiecare dată meciul neînvinsă, așa că primul gol poate fi din nou decisiv!

De la gazde nu vor juca accidentații Kebano, Ream și Cairney, în timp ce Watford este fără Cleverley și Deulofeu. Watford a primit 5 goluri în primele 5 meciuri de campionat, scăpând o singură dată cu plasa neatinsă.

Fulham avea 4 meciuri oficiale la rând fără eșec, înainte de etapa precedentă, când a cedat fără drept de apel la Manchester City (0-3).

Watford este pe locul 4 în Premier League (golaveraj 10-5), în timp ce Fulham este pe locul 15 (golaveraj 7-12).

Într-o statistica inedită care se focusează pe stilul de joc al echipelor din Premier League, Watford ocupă locul 2 în topul formațiilor care utilizează mingile lungi. De 360 de ori au pasat în adâncime cei de la Watford, fiind depășiți la acest capitol doar de Burnley (383).

Pronostic : victorie Watford – cota 2.90

Lasă un răspuns