DISTRIBUIȚI

Joi de la ora 19:30, se va disputa partida Gael Monfils – Jo-Wilfried Tsonga, din cadrul optimilor de finala ale turneului de la Antwerp, Belgia.

Castigator in 2018 la turneul de la Doha, Monfils ramane acelasi tenismen inconstant. In luna septembrie a fost nevoit sa participe la un turneu Challenger indoor, in Taipei, pe care l-a si castigat. Dupa victoria din primul tur de la Antwerp, 6-3, 6-0 cu Bemelmans, Monfils are un palmares de 6-0 in acest sezon pe suprafata indoor.

Macinat de accidentari, Tsonga a obtinut la Antwerp prima victorie dupa revenire, 7-5, 5-7, 7-6 cu Pella, dupa ce a fost eliminat in primul tur la Metz, in luna septembrie. Fostul numar 5 mondial ramane la fel de puternic la serviciu, incercand sa revina la o forma cat de cat competitiva.

Va fi un duel extrem de interesant si spectaculos intre Monfils si Tsonga. Orice deznodamant e posibil, se poate termina si cu o retragere. Insa alegem sa pariem pe numarul de game-uri, respectiv peste 21.5, la cota 1.40.

Tsonga a castigat 5 din cele 8 confruntari directe, dar Monfils a triumfat in cele mai recente doua, la Miami si Monte Carlo Masters in 2015-2016.

Pronostic : Peste 21,5 game-uri – cota 1.40

Lasă un răspuns