DISTRIBUIȚI

În condiţiile în care FC Porto merge mai departe de pe primul loc în Grupa D, meciul de la Istanbul are miză doar pentru Galatasaray. Turcii încearcă să securizeze locul 3 şi să continue în Europa League.

Pentru a-şi îndeplini obiectivul, gazdele de marţi au nevoie de o victorie sau ca Lokomotiv Moscova să nu câştige pe terenul lui Schalke.

GALATA, 4 MECIURI LA RÂND FĂRĂ GOL ÎN UCL

Pentru a se califica, gruparea Cimbom trebuie, în primul rând, să regăsească drumul spre gol. După ce a început în forţă competiţia, printr-un 3-0 administrat celor de la Lokomotiv, Galata nu a mai marcat şi a luat doar un punct în următoarele patru etape.

De altfel, turcii nu traversează o perioadă grozavă. Au câştigat doar două din ultimele 11 partide, în toate competiţiile, iar în weekend au remizat acasă cu Rizespor (2-2), deşi au condus cu 2-0.

Nici tradiţia nu este neapărat de partea lor. Galatasaray a disputat 6 meciuri cu adversari din Portugalia pe teren propriu. A câştigat de trei ori şi a pierdut în celelalte trei rânduri.

PORTO, CEA MAI LUNGĂ SERIE ACTIVĂ DE VICTORII ÎN UCL

Deşi fără obiectiv, lusitanii merg la Istanbul cu dorinţa de a continua seria pozitivă. “Dragonii” au 11 victorii consecuive în toate competiţiile (32-6 golaveraj), inclusiv 4 în Liga Campionilor. În acest moment, nicio altă echipă din UCL nu are patru succese la rând.

Totodată, Porto a egalat recordul clubului de victorii consecutive în cea mai importantă competiţie de pe continent. A mai legat patru succese în sezonul 1996/97, tot în grupe.

Pronostic : 1X si peste 1,5 goluri – cotă 1,65

Lasă un răspuns