DISTRIBUIȚI

Miercuri, 24 octombrie, de la ora 22:00, la Istanbul, se duelează Galatasaray și Schalke 04, în grupa D, una dintre cele mai echilibrate serii din Champions League. După trei runde, Porto are patru puncte (golaveraj 2-1), Schalke are patru (golaveraj 2-1), Galatasaray a adunat trei puncte, iar Lokomotiv Moscova are două înfrângeri.

SCHALKE STĂ RĂU ÎN BUNDESLIGA
Trupa din Gelsenkirchen are un traseu jenant în campionat, adunând șase puncte în opt etape. Cu doar cinci goluri înscrie, ”alb-albaștrii” stau pe locul 16, cel care duce la duelul de baraj pentru rămânerea în elită!

În etapa din weekend, Schalke 04 a pierdut acasă, 0-2 cu Werder Bremen, după un meci în care jucătorii și antrenorii au deplâns lipsa de inspirație în atac. Tehnicianul Domenico Tedesco a încercat să ridice moralul elevilor săi: ”Nu trebuie să ne demoralizeze acest eșec. Nu avem timp de lamentări, mai ales că urmează nu mai puțin de 7 meciuri într-o perioadă de 23 de zile!”.

GALATA, LIDERĂ ÎN SUPER LIG
Trupa din Istanbul este pe primul loc în campionat, cu 19 puncte, chit că în ultima etapă au scors doar un 1-1 acasă, cu Bursaspor. Intrat ca rezervă, elvețianul Derdiyok a adus punctul, acesta fiind principala amenințare în meciul de miercuri. Atacantul are șase goluri stagionale pentru Galata.

Accidentări: turcii au o absență importantă, e vorba de mijlocașul Akbaba. Dincolo, dintr-un atac și așa infertil, absentează tânărul internațional de tineret german Teuchert.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Schalke a câștigat ultimele trei deplasări în Liga Campionilor. Mai mult, germanii au doar două eșecuri în ultimele 13 deplasări în Europa. * Galatasaray nu a pierdut niciun meci acasă în acest sezon, în toate competițiile, adunând cinci victorii și un egal! * Arbitru va fi francezul Bastien Benoit. În 37 de meciuri internaționale, acesta a dictat 14 penalty-uri, nouă dintre ele pentru oaspeți!

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1.66

Lasă un răspuns