DISTRIBUIȚI

Miercuri, 5 decembrie, de la ora 17:30, în runda a 18-a, ne așteaptă un meci între două dintre cele mai în formă echipe din sezonul regulat la Ligii 1. Gaz Metan este pe locul 5, cu 26 de puncte, în timp ce Viitorul, pe poziția a 3-a, pare a fi o candidată la titlu, cu 32 de puncte.

0-2 GOLURI, MEDIE FRECVENTĂ LA GAZDE

În runda trecută, Mediașul a cedat destul de greu la vicecampioana FCSB, cu 1-2. Se poate spune că Gazul a devenit, sub comanda lui Mihai Teja, o echipă destul de echilibrată. Nu mai puțin de 11 meciuri oficiale ale medieșenilor, în toate competițiile din acest sezon, s-au încheiat cu maxim două goluri marcate, în timpul regulamentar.

Miercuri, Teja va avea ceva probleme în alcătuirea formulei de start, fiindcă nu mai puțin de trei mijlocași sunt suspendați pentru duelul cu Viitorul: Ivanov, Chamed și Fofana.

Echilbrul ce se anunță la acest joc este relevat și de istoria disputelor directe. Din 11 confruntări, ardelenii au câștigat de cinci ori, s-au consemnat două egaluri, iar dobrogenii au bifat patru succese.

HAGI, ÎN FORMĂ

Ambii Hagi trec printr-o perioadă magică. Managerul Viitorului are un traseu de excepție, consemnând patru victorii la rând în deplasare, în Liga 1. Fiul ”Regelui”, Ianis, a reușit o ”dublă” în victoria de sâmbătă cu Dinamo (4-1), ajungând la cota 7 în clasamentul goleadorilor, iar interesul extern pentru Hagi jr. este tot mai mare.

Constănțenii au o eficacitate tot vizibilă: într-un singur meci din ultimele zece oficiale în toate competițiile nu au reușit să marcheze (0-0, acasă, cu Concordia Chiajna).

Un absent pentru acest joc este și la Viitorul: polivalentul mijlocaș Mladen, suspendat.

PERICULOȘI ÎN DEPLASARE

Dobrogenii se descurcă bine în partidele de afară. În topul deplasărilor, Viitorul este pe locul 2, cu 16 puncte smulse în opt partide.

Gheorghe Hagi a câștigat în ultimele trei dueluri cu medieșenii, fără să încaseze niciun gol, cu 1-0, 2-0 și 3-0.

De altfel, ultima înfrângere în deplasare în Liga 1 pentru Viitorul datează din 22 septembrie, 0-2 la Universitatea Craiova.

Pronostic : X2 & peste 1,5 goluri- cotă 2,01

Lasă un răspuns