DISTRIBUIȚI

Revelația Ligii 1 vs. una dintre decepțiile turului. Așa s-ar putea caracteriza duelul de duminică, 21 octombrie, ora 18:00, din etapa a 12-a a Ligii 1. Gaz Metan, după un 2-1 pe terenul celor de la Sepsi OSK, este pe poziția a 3-a, cu 20 de puncte, la un singur punct de liderul FCSB! Botoșaniul a reușit să învingă în runda trecută cu 2-0 pe Dinamo, o altă echipă suferindă, urcând pe locul 11, cu 12 puncte la activ.

MEDIEȘENII, PUTERNICI PE TEREN PROPRIU
Gaz Metanul lui Mihai Teja se simte excelent acasă. În clasamentul jocurilor din fața propriilor fani, ardelenii sunt pe primul loc, cu 13 puncte. Singurele puncte pierdute la Mediaș au fost contra formațiilor care sunt în fața Gazului, în clasamentul general: 1-3 cu FCSB și 0-0 cu CFR.

Statistica recentă este favorabilă medieșenilor și în duelurile directe cu oaspeții de duminică. În sezonul trecut, Botoșaniul a cedat în ambele vizite în fief-ul Gazului: 0-1, respectiv 1-2.

În plus, ultima victorie externă a Botoșaniului datează din 27 mai, 1-0 la Sepsi. În același timp, echipa lui Enache a reușit să marcheze cel puțin o dată în fiecare deplasare oficială din actualul sezon, plecând neînvinsă de pe terenul fruntașelor FCSB și CFR Cluj.

ABSENȚE LA BOTOȘANI
Costel Enache răsuflă ușurat pe banca Botoșaniului, după o perioadă destul de incertă. Din păcate pentru el și echipa sa, mai mulți jucători importanți sunt absenți. Fundașul stânga Soileidis este accidentat, ca și internaționalul de tineret Oaidă (mijlocaș). Incerți sunt L. Fulop, Pitfor și Corban, micșorând opțiunile lui Enache pentru jucătorii eligibili U21 la portarul Brânzan și stoperul Chindriș. Vestea bună e la capitolul transferuri.

Moldovenii l-au achiziționat pe atacantul sârb Nikola Trujic (26 de ani). Acesta a evoluat ultima dată la FK Tosno, deținătoarea Cupei Rusiei.

Pronostic : Ambele echipe vor inscrie – cotă 2,05

Lasă un răspuns