DISTRIBUIȚI

Două vecine de tabelă se vor încleșta duminică, 30 septembrie, de la ora 16:00. La Mediaș, în runda a 10-a din Liga 1, Gaz Metan dă piept cu Politehnica Iași.

Înaintea etapei, Mediaș era pe locul 6, cu 14 puncte, iar Iașul, cu același număr de puncte, dar golaveraj mai slab, este pe poziția a 7-a.

SĂPTĂMÂNĂ GREA PENTRU GAZDE
Medieșenii au cedat lunea trecută pe terenul Astrei, 0-3. Este drept, la 0-1 ardelenii au rămas fără Aurelio, eliminat, golurile giurgiuvenilor venind apoi de la sine.

Joi, Mediașul a avut parte de un meci de pomină în Cupa României, la Bucovina Rădăuți, trupă de liga a 3-a. Cu golgeterul Fortes, Marius Constantin, Olaru, Crețu sau Lucian Cristea, toți jucători de bază, menajați, elevii lui Mihai Teja au fost conduși cu 1-0 până-n minutul 90+3, când Yazalde a egalat la prima sa reușită sub tricoul Gazului. S-a terminat 1-1 după 120 de minute, iar la loviturile de departajare, Mediașul s-a calificat câștigând cu 9-8!

IEȘENII, PE VAL
Flavius Stoican pare că a ieșit, deocamdată, învingător din lupta internă cu anumiți conducători ai clubului și și-a stabilizat situația de pe bancă. Elevii lui Stoican vin după trei victorii succesive în campionat. Mai mult, ieșenii s-au calificat și în optimile de finală ale Cupei României, trecând în deplasare de UTA, la loviturile de departajare (8-6 / 3-3 după 120 de minute), fără să folosească nu mai puțin de opt titulari de drept.

MOLDOVENII, SPERIETOARE PENTRU GAZ METAN
Politehnica Iași stă excelent la capitolul dueluri directe cu Gaz Metan. În ultimele patru meciuri, ardelenii nu au reușit să marcheze niciun gol în poarta ”alb-albaștrilor”: s-au consemnat două victorii poliste cu 2-0, încă un triumf cu 1-0 și un 0-0!

Mai mult, în ultimele opt dueluri directe, Iașul a pierdut o singură dată contra echipei din județul Sibiu, cu 2-1, în 2016!

Pronostic : Gaz Metan peste 4,5 cornere – cotă 1,57

Lasă un răspuns