DISTRIBUIȚI

La prima vedere, Gaz Metan Mediaș – CSU Craiova pare o garanție pentru un meci spectaculos. Nu numai prin prisma cifrelor, ci și grație spiritului ofensiv impus de antrenorii celor două echipe, Mihai Teja, respectiv Devis Mangia. Cel puțin oltenii constituie a două ofensivă a campionatului (13 goluri, cu cinci mai puține decât liderul FCSB).

MEDIAȘUL, DOAR UN GOL ÎN ULTIMELE TREI MECIURI
Gaz Metan a început excelent, fiind chiar liderla un moment dat, cu nou venitul Dos Santos Fortes înscriind câte un gol în primele trei etape. Ardelenii își anunță candidatura pentru primele șase locuri: ”Cred că putem ajunge în play-off”, a afirmat experimentatul fundaș dreapta Valentin Crețu, după victoria cu 1-0 contra conjudețenilor de la FC Hermannstadt. E drept, Gazul nu a marcat decât un gol în ultimele trei etape.

MITRIȚĂ, GARANȚIE A SPECTACOLULUI
CSU Craiova vine cu Alexandru Mitriță pe val – golgeterul campionatului are șapte goluri în prezenta ediție și este jucător de echipă națională. Opt goluri au reușit elevii lui Mangia în ultimele două runde. În rândurile ”alb-albaștrilor” este de urmărit și Elvir Koljic,atacantul bosniac care a punctat la meciul său de debut, în runda trecută, 3-0 cu Dinamo.

Mai mult, oltenii au și un ușor avantaj moral al meciurilor directe. De la revenirea Craiovei fotbalistice în prima ligă, CSU are două victorii contra Gazului, în vreme ce medieșenii au bifat un singur triumf. Restul de trei meciuri au fost remize

Pronostic : peste 2,5 cartonaşe galbene Gaz Metan Mediaș – cotă 2,00

Lasă un răspuns