DISTRIBUIȚI

Marti, incepand cu ora 20:00, se va disputa partida Gefle – Orgryte, din cadrul etapei a 21-a a ligii secunde din Suedia, editia 2018-2019.

Dupa 20 de etape, Gefle este „lanterna rosie” a ligii secunde suedeze. A reusit sa acumuleze doar 14 puncte, pierzand 12 dintre partidele disputate. De asemenea, golaverajul sau este dezastruos, -23, reusind sa inscrie 21 de goluri. Gazda este o grupare ce beneficiaza de o aparare permisiva si se afla la 5 puncte de primul loc ce nu retrogradeaza in a treia liga.

Orgryte ocupa locul 8 in clasament, cu 27 de puncte. Gruparea „ros-albastra” a inscris 33 de goluri, primind 29. Nu se afla in cea mai buna forma, pierzand ultimele 3 runde disputate, remizand alte doua dueluri, analizand „clasamentul formei”. Aceasta confruntare impotriva celor de la Gefle este momentul perfect pentru a depasi criza in care se regaseste.

Analizand forma in care se afla cele doua echipe, dar si ultimele 3 dueluri directe, putem recomanda sa pariati faptul ca ambele vor inscrie. Formatia oaspete a castigat doua din ultimele trei partide directe cu cei de la Gefle, inclusiv confruntarea din tur, scor 3-1.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,60

 

Lasă un răspuns