DISTRIBUIȚI

Meci special pentru Cesare Prandelli, în ultima etapă a anului în Serie A. Tehnicianul celor de la Genoa întâlneşte Fiorentina, echipa pe care a antrenat-o între 2005 şi 2010, la care a avut cele mai bune rezultate şi care l-a propulsat la naţionala Italiei.

GENOA, O SINGURĂ VICTORIE ÎN ULTIMELE 12 ETAPE

Fostul selecţioner al squadrei azzurra nu are, însă, timp să fie nostalgic. Echipa sa a câştigat doar o dată în ultimele 12 etape şi e în continuare într-o situaţie dificilă. În plus, „Grifonul” are o singură victorie în precedentele 17 confruntări cu Fiorentina, în toate competiţiile.

OASPEŢII NU PIERD ÎN DEPLASARE DE 5 MECIURI

Deşi a obţinut prima victorie stagională în deplasare în urmă cu doar două etape (1-0 cu Milan), formaţia viola s-a simţit confortabil pe teren străin, în ultima vreme. Astfel, toscanii merg pe Marassi după o serie de 5 meciuri de campionat pe care nu le-au pierdut în deplasare.

AMBELE ECHIPE AU PIERDUT LA LIMITĂ, DE CRĂCIUN

Sâmbătă, ambele echipe vor încerca să facă uitate eşecurile identice, scor 0-1, suferite în runda de „Boxing Day”.

Genoa a pierdut la Cagliari, în timp ce Fiorentina a fost învinsă de Parma, pe teren propriu. Mai mult decât atât, formaţia lui Stefano Pioli l-a pierdut pe Vitor Hugo, care a fost eliminat şi va fi suspendat la Genova, iar Milenkovic este incert.

Pronostic : X2 & 0-4 goluri – cotă 1,51

Lasă un răspuns