DISTRIBUIȚI

Duminica, in data de 9 septembrie, de la ora 19:00, se va da startul disputei dintre Georgia si Letonia, din cadrul Ligii Natiunilor, ce se va desfasura pe „Boris Paichadze Dinamo Arena”, acolo unde ma astept ca echipa gazda sa obtina cele trei puncte.

LIVE VIDEO : Georgia – Letonia

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Georgia este favorita acestei infruntari, conform agentiilor de pariuri , fiind ce-i drept o echipa mai puternica, dar care beneficiaza de asemenea si de avantajul propriului teren, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important. Gazdele acestei dispute au inceput cu dreptul in aceasta editie de Liga Natiunilor, in primul meci reusind sa o invinga pe Kazakhstan in deplasare, impunandu-se cu 0-2, urcand astfel pe primul loc al grupei. Nationala antrenata de Vladimír Weiss n-a suferit decat o singura infrangere in ultimele sapte meciuri disputate, pierzand cu Luxemburg, izbutind insa cinci victorii, invingand Cipru, Lituania, Estonia, Malta si Kazakhstan, remizand cu Belarus.

Letonia de partea cealalta, este o nationala mai slaba, din punct de vedere al valorii, astfel ca in aceasta disputa este vazuta ca outsidera, asa cum era si normal, mai ales ca joaca in deplasare. Oaspetii acestei dispute, spre deosebire de adversarii lor, nu au avut parte de un start bun in Liga Natiunilor, in primul meci din aceasta competitie dand piept cu Andorra, pe teren propriu, cu care nu au reusit sa obtina decat un singur punct, remizand la scor alb. Asadar, nationalal lui Mixu Paatelainen nu a reusit decat o singura victorie in ultimele noua meciuri disputate, invingand-o pe Estonia la scor minim.

Georgia este echipa mai valoroasa, aflata intr-o forma mai buna, iar cum in aceasta disputa are de partea sa si avantajul propriului teren, ma astept sa obtina toate cele trei puncte puse in joc si sa ia o optiune importanta la castigarea grupei.

Pronostic : victorie Georgia – cotă 1,57

Lasă un răspuns