DISTRIBUIȚI

Germania a produs marea surpriză a Campionatului European de handbal feminin din Franța de până acum, după 33-32 cu Norvegia în prima etapă, dar acest rezultat încă nu îi garantează calificarea în faza următoare a competiției. Dacă trupa lui Henk Groener nu câștigă cel puțin un punct din partida cu Cehia, programată miercuri, de la ora 19:00, riscă să fie eliminată din competiție.

DOAR PIVOTUL A MERS CU ROMÂNIA

Selecționerul olandez al Germaniei a declarat după înfrângerea cu România, 24-29, că nimeni nu s-a așteptat ca echipa lui să aibă două puncte după primele două meciuri. Dar valoarea acestora vor spori considerabil în cazul unui rezultat pozitiv cu Cehia, pentru că se vor contabiliza în turul următor al competiției. Germania a prins o zi mai slabă cu România, jocul foarte rapid fiind anihilat de o apărare foarte bună a României. Doar jocul cu pivotul a mers „ceas”, Julia Behnke reușind să marcheze nu mai puțin de 8 goluri.

CEHIA, LA MÂNA NORVEGIEI

Cehia vine după cea mai grea înfrângere suferită în istoria participărilor la Campionatul European, 17-31 cu Norvegia. Eșecul a zdruncinat și moralul echipei. Și mai important, echipa lui Jan Basny este la mâna rezultatelor, pentru a avansa în Main Round. În primul rând, trebuie să învingă Germania, apoi să spere că Norvegia își va face treaba cu România și va câștiga. În acest caz, Cehia și Germania ar avea câte două puncte, dar va conta rezultatul direct pentru locul 3 în grupă. Cehoaicele mai au la dispoziție un scenariu fantezist pentru a merge în Main Round, să învingă Germania la cel puțin 8 goluri, în cazul în care România învinge Norvegia.

FAȚĂ ÎN FAȚĂ DUPĂ 5 ANI

Germania și Cehia nu s-au mai întâlnit din 2013, de la Mondialul din Serbia. Germania s-a impus atunci cu 37-32. N-ar fi exclus să avem și cu această ocazie un meci cu foarte multe goluri, având în vedere că ambele naționale au adoătat stilul nordic, cu repuneri rapide

Pronostic : victorie Germania – cotă 1,35

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSport la TV , marți 4 decembrie 2018
Articolul următorNorvegia – România , 5 decembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns