DISTRIBUIȚI

Paradoxal, de obicei când cele două echipe madrilene se întâlneau, alb-roșiii erau pe locul superior în clasament. Nu și acum, însă.

Getafe este, după patru runde, pe locul 5, cu 7 puncte, în timp ce Atleti e doar pe 9, cu cinci puncte. Elevii lui Simeone au început prostsezonul actual, fiind învinși de Celta și scoțând doar o remiză cu Eibar.

În schimb, „los colchoneros” au debutat cu victorie în Europa, în UCL, unde au învins cu 2-1 în deplasarea de la Monaco. Cu moralul refăcut, trupa lui ”Cholo” ar putea profita de șansă pentru a redresa corabia și în campionat.

GETAFE SPERĂ SĂ ÎNCHEIE ACEASTĂ SERIE NEAGRĂ
Nici nu se putea un adversar mai bun. Din ultimele cinci întâlniri directe, Atletico a câștigat patru, Getafe reușind doar o remiză. De altfel, din cele 13 întâlniri oficiale ale lui Getafe cu Atletico antrenat de Simeone, niciuna nu a fost câștigată de „azulones”.

Mai mult, Getafe nu i-a marcat niciodată echipei lui „Cholo”, bilanțul fiind unul covârșitor în favoarea lui Atletico: golaveraj 26-0! „Asta spune multe despre nivelul adversarului nostru. Să dea Dumnezeu să încheiem această sumbră statistică. Vrem să facem un meci bun și cel mai important este să câștigăm”, a declarat mijlocașul lui Getafe, Francisco Portillo.

Getafe speră să încheie această serie neagră împotriva lui Atletico chiar sâmbătă. Din 6 noiembrie 2011 nu au mai reușit albaștrii să marcheze și să câștige împotriva alb-roșiilor. Atunci au făcut-o cu 3-2, dar apoi a început „domnia” lui Simeone pe Vicente Calderon.

Pentru a-și îndeplini visul marcării unui gol în poarta lui Oblak, Geta se bazează pe forma lui Angel Rodriguez, marcator a trei goluri în ultimele trei meciuri jucate și care a reușit o „dublă” pe Ramon Sanchez Pizjuan, în surprinzătoarea victorie a lui Getafe în fața Sevillei, cu 2-1.

DOI JUCĂTORI RECUPERAȚI DE SIMEONE
Până una-alta, Simeone a început să recupereze și din jucătorii indisponibili. Kalinic și Vitolo sunt refăcuți și pot fi folosiți cu Getafe. Simeone va putea alinia un prim 11 de gală: Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis – Saul, Koke, Rodri, Lemar – Diego Costa, Griezmann.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,47

Lasă un răspuns