DISTRIBUIȚI

Valencia s-a reconciliat cu victoria, trecând cu 3-1 de Young Boys Berna în Champions League și revine în competiția internă cu moralul ridicat. În plus, de trei meciuri încoace, de bine, de rău, „liliecii” nu mai remizează, depășind seria record de remize. Totuși, echipa lui Marcelino nu a mai câștigat în Primera Division de patru etape, de la victoria cu 1-0 în deplasare, cu Real Sociedad, din 29 septembrie!

GETAFE, DE PATRU MECIURI CONSECUTIVE FĂRĂ EȘEC
Getafe, la rândul său, trece printr-o perioadă excelentă, având patru partide consecutive fără înfrângere, în toate competițiile, chiar dacă în trei din aceste patru meciuri nu a scăpat și fără gol primit.

Sâmbătă, de la ora 17:15, cele două formații își dau întâlnire în etapa a 12-a din La Liga, fiecare cu același obiectiv: victoria! Un succes ar propulsa-o pe Getafe în zona locurilor de cupe europene, în timp ce pentru Valencia ar însemna ieșirea din zona nisipurilor mișcătoare a clasamentului. Madrilenii sunt pe poziția a opta, cu 16 puncte, doar patru mai puține decât Atletico, ocupanta ultimei poziții de Champions League. Valencia, cu doar 11 puncte, este pe locul 15.

ÎN SEZONUL TRECUT, GETAFE A LUAT TOATE CELE 6 PUNCTE
„Albaștrii” au ascendent moral asupra „liliecilor”. În sezonul precedent, Getafe a câștigat ambele partide cu Valencia, 1-0 acasă și 2-1 pe Mestalla. De altfel, Valencia nu a mai câștigat în fața echipei de pe Coliseum Alfonso Perez din 2015. De atunci s-au mai înregistrat două remize pe lângă cele două victorii ale „albaștrilor” amintite mai sus.

Acestea sunt motivele pentru care jucătorii madrileni sunt optimiști înaintea partidei cu Valencia.

„Suntem într-o perioadă pozitivă, cu două victorii și o remiză în campionat. Trebuie să continuăm în același mod. Meciul cu Valencia e complicat, vine cu o nevoie foarte mare de puncte, dar și noi vrem la fel de mult ca ei să câștigăm. Ne e egal că au mai mare nevoie decât noi. De când am terminat meciul cu Huesca ne gândim doar la partida cu Valencia. E o ediție de campionat mult mai echilibrată, unde o serie de câteva partide bune te poate urca rapid în clasament, dar o perioadă proastă te poate trimite la retrogradare. Este bine pentru competiție, însă, și noi ne dorim să terminăm cât mai sus cu putință”, a declarat David Soria, goalkeeper-ul titular al madrilenilor.

Getafe și Valencia s-au mai întâlnit de 13 ori pe arena Coliseum Alfonso Perez, cu un bilanț destul de echilibrat: șase victorii ale gazdelor, două remize și cinci victorii ale „liliecilor”.

Pronostic : x2 si sub 3,5 goluri – cotă 1,73

LIVE STREAM : Getafe – Valencia

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns