DISTRIBUIȚI

Getafe și Valladolid vin după înfrângeri acasă în campionat, în fața Barcelonei, respectiv a lui Rayo Vallecano, înaintea duelului direct de miercuri, de la 21:30, din turul optimilor de finală ale Cupei Regelui.

Madrilenii au pus astfel capăt unei serii de șase meciuri fără înfrângere, în toate competițiile, în timp ce alb-violeții și-au adâncit criza de formă, ajungând la trei partide la rând fără succes.

AU REMIZAT, 0-0, ÎN CAMPIONAT

Cele două formații s-au duelat și în campionat, tot pe arena din Getafe, Coliseum Alfonso Perez, în etapa a 3-a din La Liga. Atunci, pe 31 august, s-a terminat 0-0.

Getafe – Valladolid s-a disputat de șapte ori pe Coliseum Alfonso Perez, în istorie, iar echipa patronată de Ronaldo Nazario s-a impus o singură dată. Madrilenii au câștigat de patru ori, iar două partide s-au încheiat la egalitate.

GETAFE A JUCAT DE DOUĂ ORI FINALA CUPEI

„Albaștrii” au o relație specială cu această competiție, ajungând de două ori în finala Cupei Regelui, chiar în ani consecutivi. În 2007, Getafe a pierdut finala, 0-1, în fața Sevillei, pe Santiago Bernabeu, pentru ca în anul următor, 2008, să plece steagul în fața Valenciei, 1-3, pe Vicente Calderon.

Valladolid are, la rândul său, o finală jucată, în 1989, și pierdută în fața lui Real Madrid cu 0-1.

”VOM TRATA MECIUL CA PE UNUL DE PRIMERA”

Alb-violeții nu-i vor avea la dispoziție miecuri pe Luismi, Joaquin Fernandez, Ivi Lopez și Michel. Cu toate acestea, jucătorii antrenați de Sergio Gonzalez au promis fanilor că vor trata partida cu Getafe ca pe una de campionat.

„Chiar dacă obiectivul echipei este în continuare rămânerea în prima ligă, vom aborda meciul cu Getafe, din Cupă, ca pe unul ca campionat, cu aceeași ambiție și cu aceeași determinare”, a declarat căpitanul Javi Moyano.

Getafe nu se va putea baza la meciul de pe teren propriu, de miercuri, pe Amath, Damian și Bergara.

Pronostic : 1X & între 2-5 goluri – cotă 1,81

Lasă un răspuns