DISTRIBUIȚI

Luni seara , de la ora 20:00 pe Stadionul NP3 Arena din Sundsvall , formatia locală GIF Sundsvall va juca împotriva celor de la Kalmar , într-un meci contând pentru etapa cu numărul 25 din campionatul suedez – allsvenskan .

Cu zece victorii , șapte remize și șapte înfrângeri , GIF Sundsvall ocupă înaintea acestei etape poziția a 7 a în clasament . În ultimele cinci partide disputate în campionat , gazdele acestei întânliri a reușit două victorii , două remize și o înfrângere , în runda precedentă , GIF Sundsvall a remizat , scor 0-0 , în deplasare cu Malmö FF .

De cealaltă parte , Kalmar FF , se află înaintea acestei etape pe locul 10 în clasament , turpa antrenată de Nanne Bergstrand a acumulat în cele 24 de runde opt victorii , cinci remize și 11 înfrângeir . În precedentele cinci partide din campionat „Röda bröder” a suferit două înfrângeri și a remizat de trei ori , În etapa trecută a remizat pe propia arenă 1-1 cu formația IF Brommapojkarna .

În ultimele zece dueluri directe , GIF Sundsvall s-a impus de trei ori , oaspeți de la Kalmar au câștigat patru dueluri , iar alte trei partide s-au închieiat la egalitate . Ultima dispută dintre cele două formați a avut loc în turul acestui campionat , în runda a 14 a , pe 21 iulie 2018 , atunci Sundsvall s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de mijlocașul Maic Sema dintr-o lovitură de la 11 metri și de atacantul Linus Hallenius .

Gazdele nu pot conta în această partidă pe atacantul Chidi Dauda Omeje , de la oaspeți lipsesc pentru acest duel miklocași Rasmus Elm , Filip Sachpekidis , Jaja precum și fundasul Chima Akas .

Pronostic : victorie GIF Sundsvall – cotă 1,80

Lasă un răspuns