DISTRIBUIȚI

Atât Girona, cât și Atletico, vin după câte un egal în La Liga. Catalanii au remizat, 2-2, în deplasare, la Valencia, cu Levante, în timp ce madrilenii au încheiat indecis meciul de la Sevilla, de pe Ramon Sanchez Pizjuan, 1-1.

Miercuri, cele două echipe se vor duela în meciul tur al optimilor de finală ale Cupei Regelui, pe arena Gironei. Alb-roșiii din Catalonia au trecut în faza precedentă de Alaves, în timp ce Atletico a avut un adversar mult mai modest, pe Sant Andreu, din Tercera Division (echivalentul ligii a patra).

GIRONA NU A MAI CÂȘTIGAT DE PATRU PARTIDE

De altfel, ultimul meci câștigat de Girona, în toate competițiile, a fost chiar partida cu Alaves din Copa del Rey, pe 5 decembrie anul trecut, când s-a impus cu 2-1.

De cealaltă parte, Atletico nu a mai pierdut o partidă, indiferent de competiție, din luna octombrie, 0-4 pe terenul Borussiei Dortmund, în UCL. De atunci „saltelarii” au mai jucat 14 meciuri, fără a mai cunoaște eșecul.

ACUM O LUNĂ, AU REMIZAT PE MONTOLIVI, 1-1

Cele două formații s-au întâlnit luna trecută, în campionat, pe stadionul municipal Montilivi, din Girona, în etapa a 14-a. Atunci s-a încheiat remiză, scor 1-1. De altfel, toate cele trei întâlniri anterioare dintre cele două cluburi au avut același deznodământ: s-au încheiat remiză!

Egalitatea perfectă dintre Girona și Atletico va lua sfârșit, însă, pentru că în Cupa Regelui partidele se joacă tur-retur, iar una dintre ele va fi eliminată.

ARBITRUL TALISMAN AL LUI ATLETICO

Atletico va beneficia la acest meci și de arbitrul său „talisman”, Alejandro Jose Hernandez Hernandez. Din 11 partide arbitrate de acest „central”, Atletico a pierdut doar una, reușind opt victorii și două remize.

Hernandez Hernandez a arbitrat-o de 12 ori și pe Girona, dar catalanii au reușit doar patru victorii cu el la centru.

ABSENȚE IMPORTANTE PENTRU AMBELE ECHIPE

Diego Simeone nu va putea miza la acest meci pe Diego Costa, Filipe Luis, Gelson Martins și Lucas Hernandez. Saul, care a acumulat cinci cartonașe galbene și va fi suspendat în etapa viitoare de La Liga, poate juca fără probleme în Cupă, așa că cel mai probabil va fi în echipa de start.

Dincolo, Girona are și ea o listă lungă de absenți: Aday, Doumbia, Mojica, Pere Pons, Planas și Roberts.

Pronostic : X2 & 2-6 goluri – cotă 1,74

Lasă un răspuns