DISTRIBUIȚI

Girona a reușit să țină piept Barcelonei pe Camp Nou, fiind chiar aproape de o victorie de senzație acolo unde în urmă cu un sezon încasa șase goluri. Acum s-a încheiat 2-2, iar alb-roșii din Catalonia au ajuns la trei meciuri fără înfrângere și sunt pe poziția a șasea, cu opt puncte după cinci runde scurse.

Dincolo, Betis, cu doar două puncte mai puțin acumulate, este neînvinsă, la rândul ei, în ultimele cinci meciuri jucate în toate competițiile. E adevărat, formația din Sevilla a înregistrat patru remize în această serie.

În ultimele cinci meciuri directe jucate, Girona nu a învins-o niciodată pe Betis, andaluzii câștigând de patru ori și remizând o dată. Ultima victorie a catalanilor în fața lui Betis datează din 2010! Anul trecut, pe arena Montilivi din Girona s-au impus alb-verzii cu 1-0.

BETIS PRIMEȘTE GOL GREU, DAR GIRONA ÎL ARE PE GOLGHETERUL LA ZI
În acest sezon, andaluzii și-au creat deja faimă de echipă care primește foarte greu goluri. În patru din ultimele cinci meciuri jucate, Betis nu a primit gol.

Fiecărui avantaj al lui Betis în acest meci i se opune unul al Gironei. Catalanii îl au într-o formă excelentă pe Stuani, atacantul uruguayan care tocmai vine după o „dublă” împotriva Barcelonei, și care e la egalitate cu Messi în topul marcatorilor, cu câte cinci goluri marcate fiecare.

Uruguayanul care a mai trecut pe la Espanyol, Racing Santander, Albacete și Levante a înscris anul trecut 21 de goluri pentru Girona, un record istoric pentru un fotbalist al echipei alb-roșii. Acum, deși ajuns la 32 de ani, se pare că-și păstrează aceeași foame de gol care l-a făcut să fie atât de iubit și apreciat pe la toate echipele la care a jucat.

Înaintea acestei partide, Girona are trei absențe în lot: Lozano, Planas și Mojica, în timp ce Betis îl are indisponibil doar pe Feddal.

Pronostic : 1X & sub 4.5 goluri – cotă 1,62

Lasă un răspuns