DISTRIBUIȚI

Meciul care încheie etapa a 4-a din Primera, Girona – Celta Vigo, se va disputa luni, de la ora 22:00, pe Estadi Municipal de Montilivi.

Oaspeții au un început mai bun de sezon, cu 7 puncte după primele trei runde și nicio înfrângere.

CELTA, FĂRĂ EȘEC ÎN ACEST SEZON
După ce a pierdut acasă, 1-4, cu Real Madrid, Girona a învins-o pe Villarreal în deplasare. Acum, primește vizita unei Celta Vigo foarte în formă, care s-a cocoțat până pe locul 3 al clasamentului, cu două victorii și o remiză în primele trei runde.

Prima victorie a sezonului, înregistrată luna trecută, la Villarreal, a avut darul să dea o injecție de moral echipei lui Eusebio Sacristan.

Cu atât mai imporant e acest meci cu galicienii, întrucât etapa viitoare Girona dă piept cu campioana Barcelona.

ANUL TRECUT, CELTA N-A CÂȘTIGAT ÎN FAȚA GIRONEI
Antonio Mohamed, tehnicianul oaspeților, a anunțat deja că, dacă nu va apărea vreo accidentare de ultimă oră, va introduce același prim 11 din primele trei etape, același care a răpus Atletico Madrid cu 2-0 etapa trecută: Sergio Alvarez – Roncaglia, Cabral, Araujo – Hugo Mallo, Lobotka, Fran Beltran, J. Alonso – Iago Aspas, M. Gomez, Sisto.

În sezonul trecut, la Girona s-au impus gazdele, la limită, cu 1-0. În ultimele cinci întâlniri directe, Girona s-a impus de două ori, la fel ca Celta, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

De altfel, în sezonul precedent, galicienii nu au reușit să învingă Girona, catalanii obținând 4 puncte din cele două meciuri jucate .

Pronostic : sub 3,5 goluri – cotă 1,37

Lasă un răspuns