DISTRIBUIȚI

Vineri, 12 octombrie, de la ora 21:45, Grecia și Ungaria se vor înfrunta în derby-ul grupei a doua din Seria C a UEFA Nations League. Ambele echipe au câte trei puncte, în timp ce Finlanda are maxim posibil, șase. Estonia nu a scos până acum niciun punct.

REVANȘA DUPĂ O LUNĂ
Pe 11 septembrie, la Budapesta, Ungaria învingea Grecia cu 2-1 (goluri: Sallai, Kleinheisler – Manolas), iar acum, la Atena, elenii țintesc revanșa.

Statistic, Grecia este superioară oaspeților de vineri seara: din 20 de meciuri directe, a câștigat nouă, a pierdut de cinci ori și a remizat în șase confruntări.

Selecționata germanului Michael Skibbe are nu mai puțin de patru accidentați, toți din Bundesliga: Stafylidis (fundaș stânga, Augsburg), Donis (atacant, Stuttgart), Papadopoulos (stoper, Hamburg), Retsos (stoper, Leverkusen)!

Grecia nu are decât două victorii în 2018, ambele la limită, contra unor formații modeste: 1-0 cu Estonia și 1-0 cu Egipt.

Speranța stă în atacantul Mitroglou, care a reușit să puncteze de trei ori în acest sezon, pentru Olympique Marseille.

BUCURIE PENTRU MAGHIARI
Fundașul central Willi Orban (25 de ani), născut în Germania din familie polonezo-maghiară a optat pentru reprezentativa Ungariei. Stoperul lui RB Leipzig ar putea debuta la Atena – ar fi un imbold pentru o defensivă modestă. Selecționată antrenată din septembrie de italianul Marco Rossi a primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele șase meciuri!

UNGURII SE TEM DE ATMOSFERĂ
Cu siguranță, va fi un ambient infernal pentru oaspeți. De altfel, Rossi a declarat: ”E important să nu fim intimidați de atmosfera de la Atena!”. Vizitatorii vor fi susținuți de o galerie de 600 de fani.

Maghiarii nu au câştigat de doi ani un meci în deplasare, mai precis din 2016, când s-au impus cu 2-0 în Letonia.

De ştiut: arbitrul meciului va fi germanul Tobias Stieler (37 de ani), oficial FIFA din 2014. În 28 de meciuri internaționale, a dictat opt penalty-uri și șase eliminări.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1.55

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAustria – Irlanda de Nord , vineri 12 octombrie 2018
Articolul următorEstonia – Finlanda , vineri 12 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns