DISTRIBUIȚI

In epilogul rundei cu numarul 3 din 2.Bundesliga, luni, 27 august, se va disputa partida Hamburg – Bielefeld. Confruntarea va avea loc pe „Volksparkstadion”, cu incepere de la ora 21:30. Cele doua formatii se reintalnesc intr-o partida oficiala dupa o pauza de aproape 10 ani.

Dupa infrangerea suferita pe teren propriu in prima runda, 0-3 cu Kiel, formatia gazda a reactionat imediat, marcand opt goluri in urmatoarele doua partide. Victoria din campionat, 3-0 in deplasarea de la Sandhausen, a fost urmata de un succes in cupa. Hamburg a facut cu adevarat spectacol in confruntarea cu Erndtebruck, impunandu-se in final cu scorul de 5-3. Intrat pe teren in minutul 61, Pierre-Michel Lasogga a marcat doua goluri in urmatoarele patru minute de joc. Revenit in aceasta vara dupa imprumutul la Leeds, formatie pentru care a marcat 10 goluri, atacantul in varsta de 26 de ani, face tot posibilul sa se impuna in trupa lui Fritz

De partea cealalta, oaspetii vin dupa succesul categoric obtinut in 32-zecimile cupei, 5-0 cu Stendal. Astfel, acestia au confirmat inceputul bun de sezon pe care il au, dupa ce au adunat patru puncte din confruntarile cu Heidenheim si Dresda, in campionat. Fara indoiala, Bielefeld va avea un cuvant greu de spus si in aceasta editie, dupa ce in sezonul precedent a terminat pe pozitia a patra. Inconstanta in evolutiile de pe teren propriu au privat-o de o disputare a barajului pentru promovarea in Bundesliga.

In ultima confruntare oficiala, disputata in februarie 2009, Hamburg s-a impus cu scorul de 2-0. De atunci, cele doua formatiii s-au mai inatlnit in doua partide amicale, in 2012 si 2015, fiecare adjudecandu-si cate o victorie. Bielefeld nu a obtinut nicio victorie in ultimele noua meciuri oficiale.

LIVE VIDEO : Hamburger – Bielefeld

Ponturi pariuri :

# # Cota
Pont : Rezultat final EGAL 3,55
Pont : Scor corect 1-1 6,80
Pont : Da gol / nu da gol ambele marcheaza 1,60
Pont : Sub / Peste 2,5 goluri peste 2,5 goluri 1,80
Pont : Pauza / Final x pauza / x final 5,90

 

Lasă un răspuns