DISTRIBUIȚI

La finalul acestui sezon, Hertha Berlin speră să ajungă în grupele UEFA Champions League pentru a doua oară în istorie. Pentru a îndeplini obiectivul, elevii lui Pal Dardai nu au voie să facă pași greșiți contra lui FC Augsburg, în etapa a 16-a a Bundesligii. Partida din etapa intermediară va avea loc marți seară, de la ora 21:30, pe un teren pe care Hertha are de obicei rezultate bune.

GAZDELE SUNT LA 4 PUNCTE DE UN LOC ÎN TOP 4

Alb-albaștrii au pierdut un singur meci din cele 7 disputate în acest sezon pe Olympiastadion din Berlin, iar Hertha se află pe un meritoriu loc 7 (golaveraj 23-22). Doar patru puncte îi despart pe berlinezi de un loc în UEFA Champions League, în timp ce Augsburg are mari probleme cu retrogradarea: doar locul 14 (golaveraj 21-24) și 4 eșecuri în ultimele etape. Ofensiva pare să fie punctul nevralgic al lui Augsburg, în acest moment.

AUGSBURG, FĂRĂ VICTORIE DE 7 ETAPE

De altfel, Hertha este una dintre cele mai în formă echipe din Bundesliga, în vreme ce Augsburg nu a mai învins pe nimeni de 7 etape consecutive. Cu un singur eșec în ultimele 5 meciuri, Hertha vine după victorii cu Hannover (2-0) și Eintracht Frankfurt (1-0), dar a pierdut în ultima etapă contra lui VfB Stuttgart (1-2). Augsburg vine după un 1-1 cu Schalke, pe teren propriu, dar statisticile par să favorizeze gazdele de marți.

PROBLEME CU ACCIDENTAȚII LA HERTHA

Hertha Berlin nu a mai pierdut în fața lui Augsburg de 7 dueluri, iar trupa din capitală are oricum un bilanț de invidiat în ultima vreme: doar trei înfrângeri în ultimele 22 de etape! Cu un singur eșec suferit pe teren propriu în ultimele 12 partide, Hertha nu a primit gol în 4 din ultimele 5 dueluri disputate contra lui Augsburg pe Olympiastadion. E de așteptat ca gazdele să domine ostilitățile, chiar dacă acestea nu se vor putea baza pe o serie de jucători accidentați: Luckassen, Rekik, Stark și Kade sunt absenți, iar Dilrosun, Grujic, Kalou, Klunter și Maier sunt incerți. De la Augsburg ar putea lipsi Gotze, Kanker și Moravek (accidentați).

CE AR MAI TREBUI SĂ ȘTIM

  • Hertha Berlin are golaveraj 12-9 în cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon
  • Augsburg a câștigat doar două partide din cele 8 disputate în deplasare, în Bundesliga
  • În ultimele 7 meciuri directe dintre Hertha și Augsburg s-au marcat doar 8 goluri
  • FC Augsburg a primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele sale 8 meciuri oficiale

Pronostic : 1X & 2-6 goluri – cotă 1,62

Lasă un răspuns