DISTRIBUIȚI

Un nou duel între Germania şi Franţa, la doar o săptămână distanţă de partida dintre cele două naţionale, din Liga Naţiunilor. Hoffenheim şi Lyon se întâlnesc în premieră, în etapa a treia din Liga Campionilor, într-o grupă F mai echilibrată decât s-ar fi aşteptat cineva.

GAZDELE AŞTEAPTĂ PRIMUL SUCCES DIN ISTORIE ÎN UCL
Hoffenheim e debutantă în grupele din Champions League şi caută prima victorie în această competiţie. Echipa lui Julian Nagelsmann, cel mai tânăr antrenor din istoria competiţiei, a condus de două ori în Ucraina, cu Shakhtar Donetsk, şi s-a aflat în avantaj şi contra lui Manchester City, acasă, dar s-a ales cu un singur punct până acum.

Vestea bună e că germanii au un moral bun înaintea partidei cu Lyon. Au bătut cu 3-1 la Nurnberg şi au pus capăt unei serii de trei înfrângeri.

EŞECURI LA PRECEDENTELE DOUĂ DEPLASĂRI ÎN GERMANIA
Lyon pare echipa mai în formă. A suferit o singură înfrângere în ultimele 8 meciuri, în toate competiţiile, iar în această perioadă a reuşit şi spectaculoasa victorie de pe terenul lui Manchester City (2-1).

Cu toate acestea, francezii au motive să se teamă. În ultimele două ocazii în care au jucat în Germania au pierdut şi nu au reuşit să marcheze. În 2010, a fost 0-1 cu Bayern Munchen şi 0-3 cu Schalke, în ambele cazuri în Liga Campionilor.

Nici bilanţul general contra reprezentantelor Bundesligii nu e grozav. OL are doar 4 victorii în 13 meciuri cu echipe germane, în deplasare.

Pronostic : peste 2.5 goluri – cotă 1,54

LIVE STREAM : Hoffenheim – Lyon

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns