DISTRIBUIȚI

Ultima partidă din cadrul etapei a 4 a din Bundesliga 2 , Holstein Kiel va juca pe propiul teren împotriva celor de la Magdeburg , partida este programată să înceapă , luni 3 septembrie 2018 și poate fi  urmărită live-online pe site-ul nostru .

LIVE VIDEO : Holstein Kiel – Magdeburg

WwW.Brfatu-Marian.Ro

După cele trei etape scurse în liga secundă din Germania , Holstein Kiel a obținut o victorie , în prima etapă , 0-3 în deplasare cu Hamburger SV , apoi a urmat două remize 1-1 cu FC Heidenheim 1846 și 0-0 cu Jahn Regensburg . Holstein Kiel a jucat și în Cupa Germaniei , unde a trecut de München 1860 cu scorul de 3-1 .

De cealaltă parte , Magdeburg nu a cunoscut gustul victoriei în noul sezon , în prima etapă a cedat pe propia arenă , 1-2 cu St. Pauli apoi au urmat două remize , 0-0 cu Erzgebirge Aue și 1-1 cu Ingolstadt . În cupa germaniei , Magdeburg a fost eliminată de SV Darmstadt 98 , scor 1-0 .

În ultimele zece dueluri directe , fiecare formație a obținut câte trei victorii , patru partide terminânduse la egalitate . De menționat este și faptul că în precedentele zece dueluri directe s-au marcat sub 2,5 goluri , pot pe care îl recomandăm și noi .

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,92

De încercat și pauză sau final X – cotă 1,91

Lasă un răspuns