DISTRIBUIȚI

Jucătorii lui Huddersfield vor să-i facă un cadou special managerului David Wagner, care va aniversa 3 ani pe banca alb-albaștrilor luni seară, la partida cu Fulham, din etapa a 11-a a campionatului englez. Meciul este programat pentru data de 5 noiembrie, de la ora 22:00, pe Kirklees Stadium.

„AVEM O OPORTUNITATE URIAȘĂ”
Wanger a făcut minuni la Huddersfield, club pe care l-a preluat de pe locul 18 în liga secundă! Germanul a salvat echipa de la retrogradare, apoi a obținut promovarea în Premier League (prin calificarea în play-off), iar sezonul trecut a terminat pe 16 în prima ligă, cu un lot limitat. La conferința de presă, Wagner a declarat că meciul cu Fulham reprezintă o oportunitate uriașă pentru elevii săi, care încă nu au câștigat în acest sezon:

„Prima victorie este imensă pentru noi. Am făcut jocuri bune, nu neapărat etapa trecută (n.r. 0-3 la Watford), dar în săptămânile precedente. Ne-am îmbunătățit jocul și jucătorii au atitudinea potrivită. Avem parte de un sprjin extraordinar din partea fanilor și avem o oportunitate uriașă să câștigăm primul nostru meci, contra lui Fulham, o echipă pe care o respect”. Wagner a vorbit și despre momentul special pe care-l va trăi luni seară, când va fi aplaudat de întreg stadionul:

„E surprinzător ce s-a întâmplat la acest club în ultimii trei ani, dacă stai și privești de unde am pornit. Sunt foarte bucuros, dar umil. Sunt recunoscător că am putut face parte din acest proiect și vreau să mulțumesc tuturor, președintelui, fanilor jucătorilor, pentru că toți ne-au ajutat să avem o atmosferă frumoasă la club și m-au făcut mereu să mă simt susținut și bine-venit. Sunt mândru de toți cei care au contribuit la performanțele noastre, iar noi trebuie să continuăm munca”.

FULHAM ARE CEA MAI SLABĂ DEFENSIVĂ DIN CAMPIONAT
De pe ultimul loc (golaveraj 4-21), Huddersfield întâlnește formația de pe locul 18 (golaveraj 11-28), dar gazdele nu au învins-o până acum pe Fulham, în 10 partide directe. Șapte dintre aceste meciuri au fost câștigate de Fulham, ultimele două cu scoruri categorice, 4-1 și 5-0. De altfel, în toate duelurile directe de până acum s-au marcat cel puțin două goluri, iar defensivele adversarelor de luni sunt foarte vulnerabile.

Huddersfield a arătat un fotbal bun cu Leicester (1-3), Burnley (1-1) și Liverpool (0-1), dar nu a marcat decât un singur gol în ultimele 4 partide, în timp ce Fulham are 17 goluri încasate în ultimele 5 meciuri oficiale. Etapa trecută, ambele formații au pierdut cu 0-3 în campionat, Huddersfield fiind învinsă pe terenul lui Watford, iar Fulham a cedat acasă, cu Bournemouth. Joi, Fulham a pierdut meciul din Cupa Ligii cu Manchester City (0-2), iar uzura fizică s-ar putea simți luni.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Huddersfield nu a marcat în ultimele 7 partide disputate pe teren propriu * În 6 din ultimele 7 înfrângeri suferite, Huddersfield a fost condusă la pauză * Fulham a primit cel puțin 3 goluri în fiecare din ultimele 4 etape * S-au marcat mai puțin de 3 goluri în 9 din ultimele 10 meciuri jucate de Huddersfield pe teren propriu

Pronostic : ambele echipe marcheaza – cotă 1,76

Lasă un răspuns