DISTRIBUIȚI

Doar 3 goluri a marcat Huddersfield în 6 etape de Premier League, iar următoarea lor misiune nu este deloc ușoară. Sâmbătă, de la ora 17:00, trupa lui David Wagner are meci pe teren propriu cu Tottenham.

Tottenham a câștigat precedentele două dueluri dintre cele două formații, scoruri 2-0 și 4-0, iar Alli, Eriksen și Kane ar trebui sa aibă multe ocazii în weekend.

Huddersfield joacă un sistem 4-5-1 lipsit de creativitate, iar absența atacantului Mounie (accidentat) va conta enorm.

Huddersfield este ultima clasată în Anglia, cu golaveraj 3-14, dar statistica este oarecum justificată de programul dificil al echipei (meciuri cu Chelsea și Manchester City). Tottenham este pe locul 5 (golaveraj 12-7) și încă nu a remizat în acest sezon.

A REVENIT DELE ALLI
Din fericire pentru londonezi, Mauricio Pochettino se poate baza din nou pe Dele Alli, revenit în linia mediană, iar singurii absențirămân Lloris și Janssen. Campionul mondial Lloris va fi înlocuit în poartă de argentinianul Gazzaniga, care a primit două goluri de la Watford (2-2, 4-2 d.l. d.), în Cupa Ligii. A fost un meci nebun, cu Watford deschizând scorul, doar pentru ca Alli și Lamela să marcheze în ultimele 5 minute.

Deși Spurs se îndrepta spre victorie, Capoue a trimis meciul la penalty-uri, cu un gol egalizator în prelungiri. Danny Rose, fundașul lui Pochettino, a declarat: „Trebuie să ne apărăm mai atent, pentru că nu vom reuși în fiecare meci să înscriem mai multe goluri decât adversarii noștri”. Tottenham a primit gol în 7 din cele 8 meciuri oficiale jucate în acest sezon.

HUDDERSFIELD VINE DUPĂ CINCI ETAPE FĂRĂ GOL MARCAT ACASĂ
Huddersfield vine după un eșec la Leicester (1-3), deși a condus din nou în deplasare, iar echipa alb-albaștrilor nu a mai înscris pe teren propriu de 5 etape!

În ultimele 7 meciuri de campionat ale lui Spurs am văzut de fiecare dată cel puțin treigoluri înscrise, în timp ce 7 din ultimele 8 meciuri jucate acasă de Huddersfield s-au încheiat cu scoruri mici.

Va fi un duel dezechilibrat, iar gazdele au cele mai puține șuturi pe poartă dintre toate cluburile din Premier League în acest sezon: doar 13. De speculat sunt însă pariurile pe cornere: Huddersfield e pe locul 3 în topul centrărilor realizate de echipele din prima ligă (125).

Pronostic : victorie Tottenham – cota 1.45

Lasă un răspuns