DISTRIBUIȚI

„Lanterna roșie” a clasamentului, Huesca, primește vizita lui Betis, echipă neînvinsă de șapte meciuri, în toate competițiile, și aflată pe loc de cupe europene, 6, cu 26 de puncte, după 17 runde.

HUESCA PARE CONDAMNATĂ LA RETROGRADARE

Aragonezii, cu doar opt puncte, sunt clar condamnați la retrogradare, putând să mai scape doar în cazul unei minuni. Iar faptul că întâlnesc în primul meci din 2019 una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului nu are darul de a le spori optimismul.

Este prima confruntare dintre cele două echipe în prima ligă. În trecut, au mai existat patru dueluri directe, dar în liga secundă. Niciunul dintre cele patru meciuri nu a fost câștigat de Huesca, Betis înregistrând două victorii, iar două dintre partide s-au încheiat la egalitate.

ABSENȚE NUMEROASE LA GAZDE

De parcă toate acestea nu ar fi suficiente, tehnicianul aragonezilor, Francisco Rodriguez, are și o listă destul de lungă a indisponibililor: Gurler, Pulido, Luisinho, Aguilera și Alex Gallar.

Dincolo, Quique Setien l-a recuperat pe mexicanul Guardado și îl mai are doar pe Junior Firpo, jucătorul dorit de Real Madrid, indisponibil.

ARAGONEZII SPERĂ LA UN 2019 CU MAI MULT NOROC

Huesca nu a cunoscut încă victoria pe teren propriu în acest sezon, dar jucătorii roș-albaștri abia așteaptă să schimbe acest lucru. „Adevărul este că această pauză ne-a făcut bine, aveam nevoie de odihnă, mai ales din punct de vedere psihologic. Trebuie să schimbăm lucrurile și sigur că începând de acum vor veni și rezultatele. Dinamica noastră era negativă, dar acum am revenit din vacanță mai montați ca oricând. Dacă vom juca la fel ca în ultimele șapte-opt meciuri, sigur vom începe să obținem și rezultate. Doar cu Barcelona și cu Atletico nu am fost la înălțime”, a declarat atacantul aragonezilor David Ferreiro.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,65

Lasă un răspuns