DISTRIBUIȚI

Huesca, „lanterna roșie” din La Liga, dă piept cu Espanyol, una din revelațiile începutului de sezon din Spania, în cadrul etapei cu numărul 9 din Primera Division.

Cu doar cinci puncte acumulate în opt meciuri, formația din Aragon pare principala favorită la retrogradare. Dincolo, Espanyol are un început excelent de sezon, și este pe locul 5, cu același număr de puncte, 14, ca Real Madrid, doar două mai puțin decât liderul Sevilla!

„RUBI” REVINE CA INAMIC LA FOSTA SA ECHIPĂ
Huesca a început excelent sezonul: victorie în prima etapă, în deplasare, la Eibar. De atunci, însă, nu a mai câștigat nimic. Au urmat șapte meciuri fără succes, dintre care cinci înfrângeri (patru dintre ele la zero)!

Espanyol, pe de altă parte, are doar două înfrângeri în acest sezon, dintre care una în fața Realului din Madrid, la limită: 0-1. În rest, victorii cu Villarreal, Eibar, Levante și Valencia, plus remize cu Celta Vigo și Rayo.

Duelul este unul important atât pentru antrenorul oaspeților, cât și pentru echipa gazdă. Tehnicianul lui Espanyol, Joan Francesc Ferrer ”Rubi” este cel care i-a promovat pe cei din Huesca în prima ligă. Acum se întoarce ca adversar și, în cazul unei victorii, va pune o cărămidă importantă la probabila retrogradare a aragonezilor înapoi în liga secundă.

ȘI HUESCA ARE ANTRENOR NOU ÎNCEPÂND CU ACEST MECI
Este și momentul potrivit pentru ca Espanyol să obțină prima victorie în deplasare în acest sezon. În precedentele meciuri „afară”, alb-albaștrii au remizat la Celta și la Rayo, pierzând la Vitoria, cu Alaves, și pe Bernabeu, cu Real Madrid.

Huesca tocmai și-a schimbat antrenorul, așa că meciul cu Espanyol este primul pentru noul tehnician al echipei, Francisco Javier Rodriguez Vilchez. Francisco l-a înlocuit pe argentinianul Leo Franco, demis după înfrângerea cu Valladolid din runda precedentă.

Pronostic : x2 și peste 1.5 goluri – cota 1.74

Lasă un răspuns