DISTRIBUIȚI

Luni, de la 21;30, ultima partida a etapei cu numarul 8 din Zweite Bundesliga se joaca pe “Audi Sportpark”, Ingolstadt – Union Berlin fiind numele acelui duel.

Aflata in cadere libera, Ingolstadt a fost nevoita sa treaca peste cea mai grea saptamana din acest campionat, in decurs de nici cinci zile a pierdut in doua randuri, ajungand la trei asemenea rezultate la rand si implicit pozitia ocupata este una demna de o echipa care nu poate mai mult. Este penultima in clasament, cu cinci puncte, golaverajul este cel care face diferenta intre ea si urmatoarele doua clasate. Asa cum precizam anterior, la mijlocul acestei saptamani a avut loc o etapa intermediara, pe care Ingolstadt n-a reusit sa o depaseasca cu brio, pierzand cu 1-2 in fata lui FC Koln, asta dupa ce a condus cu 1-0 pret de 17 minute.

Union Berlin vine dupa o serie buna de meciuri, bine pentru ea, iar faptul ca in etapa trecuta a castigat din nou, a facut-o sa vina pe locul al doilea, cu 13 puncte, sase mai putine decat FC Koln, liderul actual, dar ar putea sa micsoreze acest deficit, deoarece are si un meci mai putin jucat. A trecut cu 2-0 de Kiel, in ceea ce a fost a saptea etapa la rand in care nu pierde, berlinezii fiind singurii care pana acum n-au simtit ce inseamna sa pierzi. Apararea este punctul forte, Union Berlin a incasat pana acum 5 goluri, dar doua dintre ele au venit in deplasare, acolo unde are trei rezultate de egalitate din tot atatea meciuri si mereu cel mult doua reusite.

Fara safie dispusa sa lase urma de indoiala cand vine vorba de campionat, Union Berlin trebuie sa fie echipa care impune ritmul de joc, iar daca o face la fel ca pana acum, inclin sa cred ca nu o sa-si dezamageasca audienta, iar pana la final nu o sa-si lase adversarul sa inscrie. Singura necunoscuta ramane daca ea poate sa se impuna, dar avand in vedere parcursul ei din deplasare, cred ca este mai bine sa ne rezumam la un pariu pe goluri putine, care ne ofera o cota acceptabila chiar si pentru un pariu single.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,90

Lasă un răspuns