DISTRIBUIȚI

Neinvinsa in primele 2 meciuri din Liga Natiunilor,selectionata Azerbaijanului cauta prima victorie in aceasta seara in Insulele Feroe.

Pe pozitia a 4-a au terminat elevii antrenati de Lars Olsen in Grupa B din preliminariile pentru Cupa Mondiala, cu 9 puncte.

Doar 2 paride de pregatire au mai jucat ‘insulari’ de atunci, remizand 1-1 cu Letonia , impunandu-se cu 3-0 in fata celor din Liechtenstein.

In Liga Natiunilor, Insulele Feroe au debutat cu o victorie – 3:1 in fata Malteiin timp ce in runda a 2-a a fost invinsa de Kosovo in deplasare cu 2-0.

Va fi primul meci jucat de Feroe in fata selectionatei din Azerbaijan.

10 puncte obinute de Azerbaian in Grupa C a preliminariilor pentru turneul final, terminand astfel doar pe pozitia a 5-a.

6 meciuri de pregatire a jucat selectionata lui Gurban Gurbanov in cele 6 meciuri amicale jucate in acest an, reusind sa castige cu Kyrhyztan(3-0) si Letonia(3-1).

In cadrul acestei competitii, Azerbaijan a terminat la egalitate primele 2 partide : 0-0 cu Kosovo si 1-1 cu Malta.

4 goluri marcate de Azerbaijan in ultimele 3 meciuri, fiind foarte posibil ca acestia sa inscrie din nou in aceasta seara.

Invinsa o sigura data in ultimele 6 meciuri , credem ca nationala condusa de Gurban Gurbanov are forta de a obtine cel putin un punct in aceasta seara.

Pronostic : Azerbaijan nu pierde – cotă 1,41

Lasă un răspuns