DISTRIBUIȚI

Neinvinsa in primele 2 meciuri din Liga Natiunilor,selectionata Azerbaijanului cauta prima victorie in aceasta seara in Insulele Feroe.

Pe pozitia a 4-a au terminat elevii antrenati de Lars Olsen in Grupa B din preliminariile pentru Cupa Mondiala, cu 9 puncte.

Doar 2 paride de pregatire au mai jucat ‘insulari’ de atunci, remizand 1-1 cu Letonia , impunandu-se cu 3-0 in fata celor din Liechtenstein.

In Liga Natiunilor, Insulele Feroe au debutat cu o victorie – 3:1 in fata Malteiin timp ce in runda a 2-a a fost invinsa de Kosovo in deplasare cu 2-0.

Va fi primul meci jucat de Feroe in fata selectionatei din Azerbaijan.

10 puncte obinute de Azerbaian in Grupa C a preliminariilor pentru turneul final, terminand astfel doar pe pozitia a 5-a.

6 meciuri de pregatire a jucat selectionata lui Gurban Gurbanov in cele 6 meciuri amicale jucate in acest an, reusind sa castige cu Kyrhyztan(3-0) si Letonia(3-1).

In cadrul acestei competitii, Azerbaijan a terminat la egalitate primele 2 partide : 0-0 cu Kosovo si 1-1 cu Malta.

4 goluri marcate de Azerbaijan in ultimele 3 meciuri, fiind foarte posibil ca acestia sa inscrie din nou in aceasta seara.

Invinsa o sigura data in ultimele 6 meciuri , credem ca nationala condusa de Gurban Gurbanov are forta de a obtine cel putin un punct in aceasta seara.

Pronostic : Azerbaijan nu pierde – cotă 1,41

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMontenegro – Serbia , joi 11 octombrie 2018
Articolul următorKosovo – Malta , joi 11 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns