DISTRIBUIȚI

Inter a ajuns la trei victorii consecutive în toate competiţiile şi a obţinut primul succes acasă în Serie A după patru partide, dar echipa lui Luciano Spalletti nu se poate relaxa.

Sâmbătă seară, pe Giuseppe Meazza vine Cagliari, care a câştigat două din precedentele trei partide disputate pe terenul nerazzurrilor.

PROBLEME PE TEREN PROPRIU
Anterior victoriei de miercuri cu Fiorentina (2-1), Inter nu mai bătuse pe nimeni acasă în campionat de la jumătatea lunii aprilie, când s-a impus cu 4-0 chiar în faţa lui Cagliari. Surprinzător, a fost primul succes la Milano în faţa sarzilor în cinci partide. Din 2012 până acum, formaţia din Sardinia a obţinut două victorii şi două remize pe Meazza.

În ciuda acestor dificultăţi, Inter rămâne o echipă care înscrie constant pe teren propriu. În şapte din ultimele 10 partide la Milano, a reuşit cel puţin două goluri. În plus, în precedentele trei meciuri contra lui Cagliari, în toate competiţiile, a reuşit de fiecare dată cel puţin trei goluri.

APROAPE TREI MECIURI FĂRĂ GOL MARCAT
Cagliari nu merge la Milano în cea mai fericită situaţie. În ultimele trei etape nu a câştigat, iar miercuri a evitat cu noroc înfrângerea în faţa Sampdoriei, care a ratat un penalty în prelungiri.

Mai mult decât atât, echipa lui Rolando Maran are aproape trei meciuri fără gol. Reuşita lui Joao Pedro, din minutul 4 al partidei de acasă cu AC Milan, e ultima a sarzilor.

„Vom încerca să obţinem cât mai mult din acest meci. Echipa stă bine din punct de vedere fizic, chiar dacă avem la dispoziţie o zi mai puţin decât Inter pentru a ne recupera”, a spus antrenorul lui Cagliari, după remiza cu Sampdoria (0-0).

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,55

Lasă un răspuns