DISTRIBUIȚI

Luni, nu mai devreme de ora 07:00, se va disputa partida Irina Begu – Kateryna Kozlova, din cadrul primului tur al turneului WTA de la Tashkent.

Irina Begu este principala favorita la turneul de la Tashkent, statut care trebuie sa il onoreze cu un parcurs bun. A jucat destul de bine saptamana trecuta la Seoul, cu victorii la Mona Barthel si „Aga” Radwanska, pana la infrangerea in 3 seturi cu Sakkari.

De partea cealalta, Kozlova a castigat doar 3 partide pe hard in 2018, doua dintre ele fiind saptamana trecuta la Guangzhou, unde a fost eliminata in sferturile de finala de Putintseva. A inregistrat doar 13 victorii in circuitul WTA in acest sezon, insa la acest turneu de la Tashkent a disputat in ultimii 3 ani o semifinala si doua sferturi. Va fi un duel foarte interesant, insa Begu trebuie sa „transeze” in favoarea ei confruntarea, in incercarea de a repeta parcursul de la Seoul.

Romanca a castigat doua din cele trei intalniri directe, insa ultima a fost adjudecata de Kozlova, 6-2, 7-6 la US Open in sezonul trecut.

Pronostic : victorie Irina Begu – cotă 1,54

 

Lasă un răspuns