DISTRIBUIȚI

Meciul dintre Irlanda de Nord și Bosnia va deschide, de altfel, ziua de sâmbătă, în Liga Națiunilor. De la 16:00, pe Windsor Park din Belfast, echipa britanică va primi vizita Bosniei, în prima întâlnire directă din istoria celor două echipe naționale.

Cele două echipe nu au luat parte la Cupa Mondială din Rusia, iar în acest an au disputat doar partide de pregătire. Irlanda de Nord a jucat trei meciuri amicale și a înregistrat o victorie, scor 2-1 cu Coreea de Sud, o remiză, 0-0 cu Panama, și o înfrângere, 0-3 cu Costa Rica.

De cealaltă parte, Bosnia a jucat șase meciuri amicale în acest an și a pierdut unul singur în fața Mexicului, scor 1-0. Trei meciuri s-au încheiat la egalitate, cu un scor identic de 0-0, în compania selecționatelor din Statele Unite ale Americii, Senegal și Muntenegru. Bosnia a obținut și două victorii, 1-0 cu Bulgaria și 3-1 cu Coreea de Sud.

Acestea fiind zise, vă sfătuim să mergeți pe mâna Bosniei, care a dovedit în acest an că este greu de învins și are de partea sa și mai multe meciuri jucate. Sfatul nostru este să mergeți la sigur și să pariați pe „X2”.

Din Grupa 3 a Seriei B a Ligii Națiunilor mai face parte, pe lângă Irlanda de Nord și Bosnia, și Austria. Marți va avea loc și debutul austriecilor, care vor întâlni în deplasare Bosnia.

Pronostic : sansă dublă X2 – cotă 1,41

Lasă un răspuns