DISTRIBUIȚI

Un meci din runda cu numarul 16 din DEL, vine incepand cu ora 20;30, pe “Eissporthalle”, acolo unde se vor duela Iserlohn – Mannheim.

Iserlohn continua seria meciurilor spectaculoase si in runda anterioara desi a pierdut cu 2-6, a facut o prima perioada slaba, cand s-a luat deja un avantaj de patru goluri de catre Munchen Red Bull, una dintre echipele care se afla pe podium. Nu se lauda cu o prestatie foarte buna, in decurs de 15 runde a pierdut deja de noua ori, drept pentru care ocupa locul 10, ultimul ce ii asigura prezenta in playoff. Are cel mai bun atac, cu 58 de goluri, insa, defensiv sta jalnic, a luat 60 de goluri. Cei mai buni doi jucatori activi din DEL ii apartin, candienii Camara si Matsumoto au fost angrenati in 38 dintre golurile echipei lor, dintre care 19 au fost goluri.

Mannheim este o echipa care merita din plin sa fie favorita de fiecare data, are o singura victorie in timpul regulamentar si alte trei dupa prelungiri sau lovituri de penalitate, insa, ultima data s-a intamplat sa piarda in urma cu trei saptamani, cand ceda cu 1-4 la Berlin, contra lui Eisbaren. Continua sa fie lider si datorita celor sase victorii la rand pe care a reusit sa le obtina, mare parte dintre ele fara probleme. Cea mai categorica victorie din aceasta serie a venit in urma cu doar cateva zile, atunci a evoluat acasa, reusind sa treaca cu 6-1 meciul impotriva lui Straubing. Chad Kolarik este omul principal de atac, americanul in varsta de 32 de ani a participat la 15 dintre goluri echipei sale, de sapte ori ca marcator.

Spectacolul a fost mereu la inaltime intre Iserlohn si Mannheim, nu conteaza unde -a jucat partida, de fiecare data in acest an am avut cel putin cinci goluri. In meciul disputat deja la inceputul lui octombrie a fost 6-2 pentru Mannheim, diferenta substantiala. Tot un pariu pe goluri este indicat, asa cum am sa spun mereu cand este vorba de Iserlohn, o echipa care inscrie cel mai mult si care primeste cel mai usor goluri nu poate decat sa genereze partide spectaculoase.

Pronostic : Peste 5.5 goluri – cota 1,49

Lasă un răspuns