DISTRIBUIȚI

Marti, pariem la turneul WTA de la Linz pe meciul dintre Johanna Larsson (Suedia) si Stefanie Voegele (Elvetia). Larsson este clasata pe locul 66 mondial, in timp ce rivala sa este pe 75, dar are sanse mai bune sa se impuna la final. Cota pentru victoria lui Voegele este in permanenta scadere, datorita volumului de pariuri inregistrate pe succesul sau!

Johanna Larsson a castigat precedentele doua dueluri directe cu Stefanie, dar Voegele are sansa revansei marti, la Linz. In partidele anterioare, suedeza s-a impus in minimum de seturi in turneul de la Bad Gastein (2015) si in turneu de la Tashkent (2015). Primul a fost disputat pe zgura, iar al doilea pe carpeta. De aceasta data, suprafata rapida o va avantaja pe Voegele.

Stefanie Voegele vine dupa o serie mai putin reusita de meciuri, dar a pierdut in fata unor jucatoare aflate in ascensiune. Monica Puig, Su-Wei Hsieh si Potapova sunt sportive de nivel bun, care pot infrange jucatoare de top intr-o zi favorabila! De aceea Voegele nu are un bilant stralucit in ultimele 5 meciuri, dintre care a castigat doar unul. Dar nici Larsson nu e in forma si a castigat doar un meci din ultimele sase, contra lui Beatriz Haddad-Maia.

In rest, infrangeri la Kerber, Abanda, Linette si Alexandrova au evidentiat slabiciunile nordicei, care nu are un serviciu grozav. Din punct de vedere fizic, Voegele este superioara si ar trebui sa arate asta in Austria, unde are un bilant destul de bun. Daca serviciul favoritei va fi la inaltime, Larsson nu va avea replica in fata loviturilor aprige ale adversarei sale. Un pariu inspirat aici ar putea fi si cel pe trei seturi disputate.

Pronostic : victorie Stefanie Voegele – cotă 1,72

Lasă un răspuns