DISTRIBUIȚI

Juan  Martin del Potro este din nou în optimile de finala ale turneului de la Beijing, sud-americanul reușind această performanță și anul trecut cand a fost învins de către Grigor Dimitrov.

După de a jucat finala la US Open, Delpo, a luat o pauză cam de o lună de la tenis, perioada pe care a petrecut-i acasa, cu familia sa și în care si-a sărbători și împlinirea vârstei de 30 de ani. Încărcat cu forte proaspete după o pauză atât de lungă, argentinianul nu a avut niciun fel de probleme în primul, împotriva lui Albert Ramos pe care l-a învins cu 7-5 6-2.

Argentinianul a câștigat în acest sezon pe această suprafata 2 turnee, la Indian Wells si Acapulco, iar în plus mai are si două finale la US Open și Los Cabos.

Karen Khachanov este și el la a 2-a prezenta pe tabloul principal al acestui turneu. Asemeni adversarului sau din acest meci, rusul, a ajuns până în optimi în sezonul precedent, fază in care a fost învins de Rafael Nadal.

Tot Nadal l-a învins în acest an în turul 3 la US Open, iar de atunci Khachanov a mai evoluat în Cupa Davis, dar și la turneul de la Sankt Petersburg unde a fost eliminat de Wawrinka în optimile de finala. În primul tur al acestei competiții a trecut în minim de seturi de americanul Sam Querrey.

Khachanov nu este chiar unul dintre cei mai constanți jucători din circuit, însă pe hard are rezultate destul de bune reușind să câștige în acest an titlul la Marseille si sa ajunga in semifinale la Rogers Cup.

Pronostic : Tie-break în meci – cotă 1,95

Lasă un răspuns