DISTRIBUIȚI

Miercuri 3 ianuarie 2018 , în direct pe DIGI Sport 1 , Juventus va juca pe propiul teren împotriva celor de la Torino .într-un meci contând pentru sferturile de finală din Cupa Italeiei .

Juventus a jucat un meci în Cupa , contra celor de la Genoa , partidă pe care a câștigato cu scorul de 2-0 . În Serie A , „bătrâna doamnă” se află pe locul 2 în clasament cu 47 de puncte la un punct distanță de prima poziție ocupată de Napoli . 19 partide a disputat trupa antrenată de Massimiliano Allegri în Serie A , unde a marcat de 48 de ori și a încasat 15 goluri . În ultimul meci disputat , Juve s-a impus în deplasare , scor 3-1 în fața formației Verona .

De cealaltă parte , Torino FC are trei victorii în Cupa Italiei , 7-1 cu Trapani , 2-0 cu Carpi și victoria din deplasare , scor 1-2 cu AS Roma . În Serie A , „Taurul” se află pe locul zece în clasamet cu 25 de puncte la fel ca și AC Milan . Trupa antrenată de Siniša Mihajlović vine după două rezultate de egalitate în Serie A , 2-2 în deplasare cu SPAL și 0-0 în ultima etapă , pe propiul teren cu Genoa .

În utlimele zece dueluri directe , Juventus s-a impus de opt ori , Torino câștgând o partidă iar un meci s-a terminat la egalitate . Ultima întânlire dintre cele două echipe a avut loc pe 23 septembrie 2017 , atunci „bătrâna doamnă” s-a impus cu scorul de 4-0 .

Pronostic : victorie Juventus – cotă 1,40 (Fortuna)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ