DISTRIBUIȚI

În grupa J din Europa League, după trei runde scurse, trei echipe se află la egalitate de puncte. Două dintre ele, Krasnodar și Standard Liege, își dau întâlnire joi seară, de la ora 19:55, în Rusia. Cea de-a treia este chiar cea mai titrată echipă a competiției, Sevilla.

RĂZVAN MARIN A DAT O PASĂ DE GOL LA VICTORIA DIN TUR
Rușii au pierdut meciul tur, din Belgia, cu 1-2, dar vor acum să-și ia revanșa pe teren propriu, acolo unde au răpus-o și pe Sevilla, cu același scor. Alb-verzii trec printr-o perioadă bună, având trei meciuri la rând fără înfrângere și fiind pe locul 3 în campionatul intern, cu 23 de puncte după 13 runde, la opt lungimi de liderul Zenit, dar la doar un punct de ocupanta locului secund, Lokomotiv Moscova.

Dincolo, Standard, echipă la care evoluează și mijlocașul român Răzvan Marin (autor al unui assist la victoria cu 2-1 din tur), experimentează o perioadă mai puțin fertilă. Trupa din Liege are trei meciuri la rând fără succes, iar în ultimele cinci partide are o singură victorie, în toate competițiile, chiar cea din meciul tur, cu Krasnodar. Doar pe locul 7 în campionatul belgian, Standard e la 14 puncte de ocupanta locului 1, Genk!

STANDARD A PIERDUT ”LA ZERO” TOATE DEPLASĂRILE ANTERIOARE ÎN RUSIA
Experiențele anterioare nu o ajută pe echipa belgiană, care a pierdut toate cele trei deplasări anterioare pe teren rusesc, ba chiar fără să marcheze vreun gol, primind în schimb șapte! De fapt, din șase meciuri contra echipelor rusești, acasă sau în deplasare,

Cu atât mai mult în acest sezon meciurile pe teren străin nu par să-i priască trupei din Liege, care a câștigat doar două meciuri, în toate competițiile, în deplasare: cu Lokeren și cu Oostende, în competiția internă.

În schimb, rușii au câștigat patru din ultimele lor cinci meciuri europene de pe propriul teren, toate la diferență de un singur gol.

Indiferent de rezultatele obținute în această etapă a grupei J, niciuna dintre echipe nu va fi matematic calificată deja în faza eliminatorie a competiției, toate cele trei aflate momentan la egalitate de puncte având în continuare șanse la accederea în faza următoare.

Pronostic : victorie Krasnodar – cotă 1,65

Lasă un răspuns