DISTRIBUIȚI

Când vine vorba despre duelurile cu echipele medii şi mici, probabil că adversarul pe care Lazio ar vrea să-l evite ar fi Genoa. “Grifonii” au câştigat de cinci ori în ultimele şapte vizite pe Stadio Olimpico.

TREI VICTORII LA RÂND PENTRU BIANCOCELESTI
Lazio a început ezitant sezonul, dar înfrângerile cu Napoli (1-2) şi Juventus (0-2) au fost urmate de trei victorii consecutive: două în campionat, cu Frosinone (1-0) şi Empoli (1-0), şi una în Europa League, 2-1 cu Apollon.

Succese la limită, dar care oferă un moral bun echipei lui Simone Inzaghi, înaintea confruntării cu “bestia nera” din Genova.

FĂRĂ ȘTEFAN RADU
Fundaşul român s-a accidentat în meciul cu Empoli, din etapa trecută, şi nu va putea fi refăcut până duminică. Mai mult decât atât, prezenţa sa în Derby della Capitale, cu AS Roma, care va avea loc pe 29 septembrie, e pusă sub semnul întrebării. Caceres îi va lua locul în defensivă.

UN DECENIU FĂRĂ EGAL PE OLIMPICO
Din noiembrie 2008 nu s-a mai înregistrat vreo remiză între cele două echipe la Roma. Lazio a câştigat de patru ori, Genoa s-a impus în cinci ocazii. Totodată, formaţia genoveză s-a impus de nouă ori în precedentele 14 partide contra biancocelestilor, inclusiv în ultima vizită pe Olimpico, în luna februarie a acestui an.

Pronostic : se va marca între 2 și 4 goluri – cotă 1,54

Lasă un răspuns