DISTRIBUIȚI

După ce Napoli a făcut 1-1 acasă cu Roma, în etapa trecută, Lazio şi SPAL au rămas singurele echipe fără vreun rezultat de egalitate, în acest sezon de Serie A.

DUELUL FRAŢILOR MILINKOVIC-SAVIC
Partida care se va disputa duminică la prânz i-ar putea pune faţă în faţă pe cei doi fraţi Milinkovic-Savic, Sergej (23 de ani) şi Vanja (21 de ani). Primul este mijlocaş la Lazio şi unul dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Simone Inzaghi. Preşdintele biancocelestilor, Claudio Lotito, a rezistat tentaţiei de a-l vinde înaintea acestui sezon, în speranţa că va obţine mai mulţi bani în schimbul fotbalistului cotat la 100 de milioane de euro.

Mezinul Vanja este portar şi a fost adus în Italia de Torino. A fost campion mondial Under 20, alături de fratele său, pe care nu l-a înfruntat încă la acest nivel.

LAZIO, MARE CU ECHIPELE MICI ŞI MICĂ ÎMPOTRIVA ECHIPELOR MARI
Formaţia din capitala Italiei a câştigat toate cele şase meciuri disputate în actuala ediţie de campionat contra echipelor care în sezonul trecut s-au clasat sub ea, însă a pierdut de fiecare dată împotriva adversarilor mai bine clasaţi în stagiunea precedentă. Lazialii au marcat doar două goluri şi au primit 10, în partidele cu Juventus, Napoli, Roma şi Inter.

Este doar confirmarea unui trend în mandatul lui Inzaghi jr. De când acesta a preluat echipa, în aprilie 2016, Lazio a câştigat 4 din cele 26 de meciuri împotriva granzilor (Juve, Napoli, Roma, Inter şi Milan).

SPAL VREA SĂ REPETE SUCCESUL DE PE OLIMPICO DE ACUM DOUĂ ETAPE
Învinşi fără drept de apel de Frosinone pe teren propriu, scor 0-3, ferrarezii speră să repete rezultatul obţinut pe Stadio Olimpico acum două etape, când au învins-o pe Roma cu 2-0.

Deşi la rândul său vine după un eşec clar acasă, tot 0-3, cu Inter, Lazio rămâne favorită, mai ales prin prisma tradiţiei. A pierdut o singură dată pe propriul stadion în faţa lui SPAL, în Serie A.

Pronostic : 1 și peste 2,5 goluri – cota 1,90

Lasă un răspuns