DISTRIBUIȚI

Lazio şi Torino, două dintre echipele cu ambiţii europene, se întâlnesc în ultima etapă a turului din Serie A. Doar 5 puncte le despart pe cele două adversare de sâmbătă, iar piemontezii se pot apropia de locurile de Champions League, cu un succes în capitala Italiei.

LAZIO A DEPĂŞIT CRIZA

Nu va fi, însă, o misiune uşoară pentru Walter Mazzarri şi elevii săi. Lazio dă semne că a depăşit criza de acum câteva săptămâni, iar victoriile convingătoare obţinute contra lui Cagliari (3-1) şi cu Bologna (2-0) sunt argumente în favoarea acestei afirmaţii.

În plus, formaţia biancocelesta a pierdut o singură dată pe Olimpico în faţa lui Torino, în ultimul sfert de secol.

TORINO, NEÎNVINSĂ ÎN DEPLASARE

Totuşi, eşecul amintit mai sus s-a înregistrat chiar anul trecut, la ultimul duel direct disputat la Roma, când granata s-a impus cu 3-1. Nu e singurul lucru care ar trebui să-i îngrijoreze pe laziali.

Torino, care etapa trecută a regăsit drumul spre victorie (3-0 cu Empoli), după 3 meciuri, este în continuare neînvinsă în deplasare în acest sezon. Sunt 11 partide consecutive fără eşec pe teren străin pentru piemontezi, o serie nemaiîntâlnită în istoria clubului, în ultimele patru decenii.

ECHIPE PROBABILE

Lazio: Strakosha – Wallace, Acerbi, Ş. Radu – Marusic, Milinkovic-Savic, Leiva, Lulic – Correa, L. Alberto – Immobile

Torino: Ichazo – Izzo, Nkoulou, Djidji – Aina, Meite, Rincon, Baselli, Ansaldi – Iago Falque, Belotti

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,70

Lasă un răspuns