DISTRIBUIȚI

În Copa del Rey , Leganes și Villarreal se vor duela în manșa tur pe Stadionul Municipal Butarque din Leganés . Partida este programată să se desfășoare , joi 4 ianuarie 2018 , de la ora 20:00 .

CD Leganés a trecut în turul precedent din Copa del Rey de Valladolid, formație pe care a învinso în ambele manșe , 1-2 în deplasare și 1-0 pe propiul teren . În La Liga „Legionari” au 21 de puncte , la fel ca Bilbao și Celta Vigo . În ultimul meci oficial Leganes a remizat în deplasare , scor 0-0 cu Levente .

De cealaltă parte , Villarreal CF a trecut în turul precedent din Cupa Spaniei de formația Ponferradina , echipă ce s-a impus pe propiul teren cu scorul de 1-0 dar a pierdut manșa retur cu scorul de 3-0 . În Primera Division , „Submarinul Galben” vine după două victorii consecutive , 0-1 pe terenul celor de la Celta Vigo și tot 0-1 pe Mestalla în fața celor de la Valencia .

În 2017 cele două echipe s-au duelat de două ori (în La Liga) , fiecare echipă câștigând partida disputată pe propiul teren , Villarreal s-a impus cu 2-1 pe 22 aprilie și Leganes a învis cu 3-1 pe 2 decembrie .

Pronostic : peste 1,5 goluri – cotă 1,50 (Fortuna)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ