DISTRIBUIȚI

Leicester City și Huddersfield se vor duela pe 1 ianuarie 2018 , de la ora 17:00 pe King Power Stadium, într-un meci contând pentru runda cu numărul 22 din Premier League .

Leicester City F.C. vine după două înfrângeri consecutive , 2-1 cu Watford și 2-1 cu Liverpool . În meciurile disputate pe propiul teren , formația antrenată de Claude Puel a strâns 4 victori , 2 remize și 4 înfrângeri . 1,3 este media golurilor marcate în meci pe propiul teren și 1,4 media golurilor primite în meci de Leicester . În fiecare din ultimele 5 meciuri jucate de Leicester s-au marcat peste 2.5 goluri.

Nu pot evolu în această partidă , fundași Danny Simpson și Robert Huth .

Huddersfield Town A.F.C. nu a pierdut în Premier League , de patru partide . A învins în deplasare pe Watford 1-4 iar în ultimele trei partide au remizat , 1-1 cu Southampton , 1-1 cu Stoke City și 0-0 în runda precedentă cu Burnley .

Managerul David Wagner nu poate ocnta în acest duel pe patru jucătorii (toți fiind accidentați) : Jon Stankovic , Elias Kachunga , Michael Hefele și Philip Billing .

Cele două formați s-au duelat ultima dată pe 16 septembrie 2017 , în etapa a 5 a din Premier League , Partida s-a terminat la egalitate , scor 1-1 .

Pronostic : sub 3,5 goluri – cotă 1,30 (Unibet)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ