DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, de la ora 17:00, Leicester primește vizita lui Huddersfield Town, care la ultima deplasare din Premier League a fost la un pas să câștige pe terenul lui Everton.

Cel mai recomandat pariu aici pare să fie că „nu vor marca ambele echipe”, având în vedere lipsa de forță ofensivă a vizitatorilor. Leicester a câștigat duelul disputat acasă în sezonul trecut cu 3-0 și „vulpile” au 3 succese și o remiză în ultimele 4 meciuri directe.

ECHIPELE CU CELE MAI PUȚINE ȘUTURI LA POARTĂ
În acest sezon, Newcastle și Huddersfield au expediat cele mai puține șuturi la poartă dintre toate echipele din Premier League (40). Leicester ar trebui sa fie capabilă să se apere în fața unui rival fără mare potențial creativ, iar prezența lui Schmeichel în poarta „vulpilor” este o garanție a siguranței.

Cu golaveraj 2-11 și de pe locul 18 în ierarhie, Huddersfield nu este o amenințare uriașă pentru Leicester, care se află pe locul 10 (golaveraj 8-9). Interesant este că, deși nu a câștigat vreuna din ultimele 5 deplasări, Huddersfield a marcat în 4 dintre acestea, iar cel mai periculos atacant din tabăra oaspeților este francezul Steve Mounie.

MULTE CARTONAȘE CÂND JOACĂ LEICESTER
De remarcat că în cele 5 etape jucate de Leicester în acest sezon de Premier League am văzut o medie de 4,4 cartonașe galbene pe meci, plus alte 3 cartonașe roșii! Vom vedea și de această dată un duel cu mult angajament fizic, în care jucătorii se vor lupta agresiv pentru fiecare posesie.

În apărarea lui Leicester va fi prezent internaționalul englez Harry Maguire, care ar trebui să aducă siguranță și liniște prin experiența și calitatea sa.

Mai mult, statistica meciurilor directe o avantajează pe Leicester, care are 4 victorii la rând pe teren propriu cu Huddersfield (în trei divizii diferite), reușind să marcheze pe parcurs 15 goluri!

ABSENȚE ÎN AMBELE LOTURI
Remarcam că pariurile pe un meci închis sunt recomandate de stilul de joc al celor două formații și de lipsa de efervescență a trupei lui David Wagner. Și cifrele confirmă un astfel de pariu, pentru că în 13 din ultimele 15 meciuri de campionat ale lui Huddersfield s-au marcat cel mult două goluri.

Excepția recentă a făcut-o eșecul drastic suferit contra lui Manchester City (1-6). De la oaspeți vor lipsi accidentații Bacuna și Quaner, în timp ce Leicester nu are mari probleme de lot și singurul absent cert este mijlocașul Matt James.

Pronostic : victorie Leicester City – cota 1.63

Lasă un răspuns