DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, de la ora 17:00, Leicester primește vizita lui Everton, în etapa a 8-a din Premier League. La ultima vizită pe „King Power Stadium”, „caramelele” au fost învinse cu 2-0, iar „vulpile” au un bilanț remarcabil contra rivalei din Liverpool.

Vecine de clasament, Leicester și Everton promit un meci deschis. Gazdele au primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri de campionat, iar Everton a arătat foarte bine în ultima deplasare, la Arsenal (0-2). La mijlocul săptămânii, Everton a pierdut în Cupa Ligii Angliei cu Southampton, la penalty-uri, iar încărcătura fizică și psihică ar putea să-și spună cuvântul în fața unui adversar care stă excelent din punct de vedere fizic.

STATISTICĂ ECHILIBRATĂ ÎN ULTIMELE MECIURI
Bilanțul ultimelor 6 meciuri directe este foarte echilibrat, cu câte 3 victorii pentru fiecare club, dar merită remarcat faptul că au marcat ambele echipe în 4 dintre aceste jocuri!

Deși nu s-a mai înregistrat o remiză între cele două de ani buni, nu mai puțin de 13 din cele 24 de meciuri directe din istorie s-au terminat la egalitate. Cei mai periculoși jucători care se vor înfrunta la Leicester vor fi Vardy și Maddison de la gazde, respectiv Tosun, Sigurdsson și Richarlison la oaspeți.

LEICESTER, UN SINGUR EȘEC ÎN ULTIMELE 9 MECIURI ACASĂ CU EVERTON
De la Leicester lipsesc Demarai Gray și James, accidentați, în timp ce Mario Silva nu-i are pe McCarthy, Coleman, Gomes și Mina. Silva va apela la experiența și inventivitatea lui Theo Walcott, care a marcat de 5 ori în carieră contra lui Leicester – unul dintre adversarii săi preferați! Dar Leicester are un singur eșec în ultimele 9 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Everton și pornește din nou favorită.

„Vulpile” au 3 succese la rând în toate competițiile și se află pe locul 8 în clasament (golaveraj 13-10), în timp ce Everton a câștigat un singur meci din ultimele 6 și este pe locul 11 în Premier League (golaveraj 11-11). Etapa trecuta, Leicester a câștigat la Newcastle cu 2-0, iar Everton a învins-o pe Fulham cu 3-0.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Everton are doar 3 victorii în ultimele 30 de deplasări în campionat * Everton a primit cel puțin două goluri în fiecare din ultimele sale 4 deplasări din campionat * Leicester a marcatcel puțin două goluri în fiecare din ultimele sale 6 meciuri de campionat * 3,33 este media golurilor pe meci înscrise în ultimele 6 dueluri directe

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.70

Lasă un răspuns