DISTRIBUIȚI

Leicester și West Ham se întâlnesc sâmbătă seară într-un duel cu tradiție în Premier League, de la ora 19:30. Va fi cel de-al 131-lea meci direct dintre cele două, iar apărarea lui West Ham trebuie să fie foarte atentă la ruperile de ritm ale lui Vardy, Maddison și Gray. Există o statistică din Premier League pe care „vulpile” lui Claude Puel o domină autoritar.

În acest sezon, niciun alt club nu a marcat mai multe goluri pe contraatac decât Leicester – 4 reușite, aproape o treime din totalul echipei! Următoarea formație în topul respectiv este Tottenham, cu două goluri înscrise pe contraatac. Așadar, Leicester este o echipă reactivă, care lansează foarte ușor faze periculoase atunci când recuperează mingea, iar fundașii laterali contribuie din plin în ofensivă. Avantajul vitezei lui Vardy și Demarai Gray joacă un rol decisiv, iar Manuel Pellegrini va trebui să blocheze fotbaliștii de construcție ai gazdelor.

GRAY ȘI VARDY VOR FI APȚI DE JOC
Gray era declarat incert pentru acest meci, dar, la fel ca și Vardy, mijlocașul a anunțat pe Twitter că va fi apt la ora partidei. De la Leicester lipsesc însă accidentații Morgan și Matty James, în vreme ce West Ham are o listă mai lungă de indisponiblități: Andy Carroll, Lanzini, Reid, Sanchez, Wilshere și Yarmolenko au probleme medicale! Atacantul ucrainean ar putea fi recuperat, pentru a face pereche cu Marko Arnautovic în ofensiva „ciocanarilor”. Se vor întâlni două dintre echipele spectaculoase ale primei ligi engleze: în partidele lui Leicester (care încă nu a remizat în acest sezon) se marchează, în medie, 3.3 goluri pe meci! În plus, 4 din ultimele 5 deplasări ale lui West Ham au adus cel puțin patru goluri pe tabela de marcaj.

AMBELE ECHIPE VIN DUPĂ DOUĂ ÎNFRÂNGERI CONSECUTIVE
Toate cele 9 partide disputate de Leicester în acest sezon au avut cel puțin două goluri înscrise, iar etapa trecută vulpile au cedat pe terenul lui Arsenal (1-3) după un meci cu ritm bun, în care alb-albaștrii reușiseră deschiderea de scor! Leicester are două eșecuri la rând, la fel ca și West Ham, care a cedat cu același scor, 0-1, în fața lui Brighton și Tottenham. Leicester este pe locul 11 (golaveraj 15-15), iar londonezii pe locul 14 (golaveraj 8-14).

CE AR MAI TREBUI SĂ ȘTIM
* Leicester are o medie 11,2 șuturi pe meci, iar West Ham 10,7
* S-au marcat cel puțin 3 goluri în 6 din precedentele 7 meciuri de campionat ale lui Leicester
* În ultimii 4 ani, West Ham a reușit o singură victorie în duelurile directe cu Leicester

Pronostic : Leicester inscrie pana in min. 60.00 – cotă 1,60

Lasă un răspuns