DISTRIBUIȚI

Marti dimineata, dupa ora 06:00, francezul Richard Gasquet se dueleaza cu argentinianul Leonardo Mayer, in fazele incipiente ale Mastersului de la Shanghai. Turneul este unul de elita, asa ca ambii tenismani vor fi motivati la maximum sa castige. Dar forma e clar de partea sportivului din Hexagon.

Gasquet a ajuns pe locul 25 ATP si se afla la final de cariera, dar inca se descurca in circuit gratie serviciului sau precis, si a backhandului care l-a facut celebru. Jucand backhand cu o singura mana, Gasquet poate controla usor un schimb de mingi, avand flexibilitate si creativitate suficienta pentru a gasi solutii. Adversarii de genul lui Leonardo Mayer il avantajeaza din start pe favoritul caselor de pariuri, iar noi exploatam cele mai bune cote online.

Gasquet vine dupa victorii mari cu Kyrgios si Anderson

Mayer este pe locul 53 ATP si nu are un sezon grozav, fiind dezamagitor pe hardul de la US Open, unde a pierdut din primul tur contra sarbului Laslo Djere (abandon, cand era condus categoric). Serviciul unu al lui Mayer nu functioneaza prea bine, iar Gasquet va putea returna cu usurinta mingile sud-americanului. Daca va servi precis, aproape de procentajele sale normale, Gasquet nu poate pierde acest meci! Francezul a aratat bine in ultimul turneu, la Tokio, unde i-a invins pe Kyrgios si Anderson in minimum de seturi, inainte de a ceda in fata finalistului Kei Nishikori – un jucator de Top 5 mondial.

Gasquet a avut o restatie decenta si in turneul indoor de la Metz, unde a fost oprit din drumul spre finala de castigatorul competitiei, conationalul Gilles Simon. Chiar daca nu mai e la forma de varf, Gasquet ramane un jucator bun, care poate duce fizic o disputa cu Mayer. Leonardo vine dupa 3 esecuri consecutive, in fata lui Edmund, Djere si Berrettini, iar tenisul sau e departe de a fi grozav. S-au disputat pana acum doua meciuri intre Gasquet si Mayer, iar scorul disputelor este egal, 1-1. Ultima data, Mayer s-a impus la US Open cu 3-6, 6-2, 6-4, 6-2, in timp ce Gasquet a inregistrat victoria la Paris, in 2015, scor 6-2, 7-5. Cel mai probabil, vom asista la o victorie in doua seturi pentru favorit.

Pronostic : 1 cu H (-2,5 game-uri) – cotă 1,62

Lasă un răspuns