DISTRIBUIȚI

Incepe Liga Natiunilor, iar joi va avea loc partida dintre Letonia si Andorra, duel din prima runda a Grupei 1 din Divizia D. Confruntarea va avea loc pe “Daugavas stadion’’.

Letonia pleaca favorita in acest duel, ea are a doua sansa in lupta pentru promovarea in Divizia C, iar dupa cum o arata cifrele se pare ca Georgia este singura echipa, cu toate ca din Grupa 1 va face parte si Kazahstan. Balticii au incheiat seria de meciuri de pregatire dinaintea Campionatului Mondial s-a terminat cu un esec, au pierdut cu 1-3 in fata nationalei din Azerbaijan. Partea buna este ca inscrie des, a facut-o in patru din cele sase meciuri pe care le-a disputat in 2018. Mai mult decat atat, Letonia este castigatoarea anului acesta de Baltic Cup, un trofeu mai mult de moral, in care le-a avut drept adversare pe Lituania si Estonia.

Andorra ne aduce bine aminte de succesul pe care l-a reusit in urma cu un an in fata Ungariei, evident, intr-un meci pe care l-a disputat pe teren propriu, producand una dintre surprizele acelor calificari. De atunci au mai urmat meciuri oficiale, dar nivelul fotbalului a fost atat de scazut ca le-a pierdut pe toate. Totusi, in 2018 a ramas neinvinsa si aici intervin meciurile contra unor echipe de nivel apropiat, reusind ca din trei astfel de jocuri sa aiba parte de doua rezultate de egalitate si un succes. A trecut cu 1-0 de Liechstenstein, ceea ce n-a fost intamplator, poarta echipei nationala din Andorra ramanand intacta si dupa jocurile contra Capului Verde, cat si a Emiratelor Arabe Unite, in fata carora a terminat fara sa se inscrie, 0-0.

In cele trei jocuri directe avute de-a lungul timpului, Letonia a fost echipa care a avut mereu succes, castigand de fiecare data fara sa primeasca gol. Din punct de vedere valoric balticii au jucatori mai buni si daca reusesc sa-si implementeze jocul pe care l-au aratat si in campania anterioara, cand au trecut tot de Andorra, cu 4-0, nu trebuie sa-si faca griji in privinta victoriei obtinute.

Pronostic : 1x și peste 1,5 goluri – cotă 1,53

Lasă un răspuns