DISTRIBUIȚI

Alaves a ratat șansa, etapa trecută, de a le egala la puncte pe Barcelona și Real Madrid, dar se menține la egalitate de puncte cu Atletico Madrid, ocupante poziției a treia a clasamentului, ambele având câte 11, după șase runde jucate.

Bascii vizitează acum Valencia, unde vor da piept cu un Levante în criză profundă.

LEVANTE, CINCI MECIURI LA RÂND FĂRĂ VICTORIE
Roș-albaștrii valencieni au cinci meciuri la rând fără victorie, din care patru înfrângeri, iar situația nu pare să dea semne de redresare. Deportivo Alaves, în schimb, are trei victorii și două remize în ultimele cinci meciuri jucate. Statistica și tradiția sunt și ele de partea formației basce.

Din cele 11 meciuri jucate anterior între cele două echipe, Levante a reușit o singură victorie, două meciuri s-au încheiat remize, iar de restul de opt ori s-a impus Alaves! Toate premisele, așadar, ca bascii să plece cu puncte de pe stadionul Ciudad de Valencia.

La Levante, sunt în continuare indisponibiliCoke, Sadiku și Vukcevic, în timp ce Alaves nu poate miza pe Rodrigo Ely și pe Adrian Marin.

UN EGAL NU AR AJUTA NICIUNA DINTRE ECHIPE FOARTE MULT
Așadar, Levante trebuie să lupte duminică nu doar contra tradiției și statisticii, dar și a formei mai bune a adversarului pentru a reuși să părăsească zona nisipurilor mișcătoare din clasament și pentru a-și reveni din forma slabă din ultimele runde. Aportul publicului ar putea să se reconcilieze cu succesul pe propriul teren.

Ambele echipe vor da totul, însă, pentru a putea cuceri toate cele trei puncte puse în joc. Egalul ar nemulțumi pe toată lumea, dar chiar din acest motiv și pentru că lupta va fi una crâncenă și acerbă, e cel mai probabil în actualul context.

Pronostic : 2-4 goluri – cotă 1,55

Lasă un răspuns