DISTRIBUIȚI

Levante si Celta Vigo se vor afla fata in fata luni, 27 august, de la ora 21:15, intr-un meci din cadrul etapei a doua a campionatului Spaniei (La Liga).

Cele doua formatii au obiective diferite pentru acest sezon. Gazdele vor sa ramana in prima liga, in timp ce Celta vizeaza un loc european.

Levante a inceput cum nu se poate mai bine campionatul, cu o victorie in deplasare, 3-0 la Sevilla cu Betis. Atacul a functionat perfect, iar celedoua varfuri de careu au fost foarte productive (Roger 1 gol si Morales 2 goluri). Levante nu trebuie sa se imbete insa cu apa rece si trebuie sa gestioneze bine acest succes, altfel riscand sa alunece pe o panta descendenta.

In schimb, Celta a debutat cu o remiza acasa, scor 1-1 cu Espanyol. Pentru a se clasa pe un loc european, Celta trebuie sa faca ceva mai mult. La partida cu Espanyol, ã fost condusa in repriza a doua din cauza unui autogol si a egalat cu greu. Antrenorul Mohamed e constient ca are nevoie de puncte in deplasare cu echipele mici si anunta un sistem ofensiv 4-3-3 pentru meciul cu Levante. Aspas, Boufal si Maxi Gomez vor fi responsabili cu golul.

Levante il are pe Sadiku accidentat si indisponibil si alti 4 jucatori a caror prezenta e pusa sub semnul intrebarii. De la Celta nu vor juca sigur Junca si Ensen, iar un alt fotbalist este incert.

LIVE VIDEO : Levante – Celta de Vigo

Ponturi pariuri :

# # Cota
Pont : Rezultat final victorie Levante 2,50
Pont : Scor corect 2-1 9,20
Pont : Da gol / nu da gol ambele marcheaza 1,65
Pont : Sub / Peste 2,5 goluri peste 2,5 goluri 2,00
Pont : Pauza / Final 1 pauza / 1 final 4,35

Lasă un răspuns